Skip to main content
  • Maksim Mrvica
  • 22.04.2010.

Electro crossover na koncertu Maksima Mrvice u Splitu 30.04.

Maksim Mrvica, krenuo je na svoju hrvatsku turneju na kojoj će se predstaviti produkcijom kakva još nije bila kod nas, a uobičajna je na njegovim koncertma u svjetskim metropolama.

Piše: 

Naslovna foto

Maksim Mrvica

Koncert u Splitu održati će se 30. travnja na Prokurativama sa početkom u 21.00 h, a u slučaju kiše seli se u centar Gripe.

Na ovoj će turneji Maksim uz svoj klasični repertoar izvesti i svoj poznati elektro crossover program uz mnoštvo svjetlosnih efekata i veliki videozid na kojem će se moći pratiti emocije koje ga prožimaju tijekom koncerta i poznati virtuozni prsti koji jednostavno lete klavijaturom.

OSVRT NA KONCERT U RIJECI
Započela je hrvatska turneja jednog od najvećih i najboljih pijanista svijeta na najbolji mogući način, veličanstvenim koncertom u Rijeci u prekrasnoj dvorani Centra Zamet.

Pred punom dvoranom u više od 90 minuta energične, ali i na momente nježne i emocionalne svirke Maksim je pokazao zašto je jedan od najvećih. Emocije koje su prožimale svakog gledatelja pojačavao je veliki video zid na kojem se mogao pratiti svaki potez bravuroznih prstiju. U prvom dijelu Maksim je svirao djela klasične glazbe, a nakon kraće stanke uslijedio je poznati crossover repertoar, kojeg je publika najviše i isčekivala. Koliko je koncert bio uspješan govorila su nasmijana lica ljudi i gotovo petominutni standing ovation.

Ovo je bio prvi puta da  Maksim na ovakav način izvodi koncerte u Hrvatskoj, a inače je uobičajan za njegove nastupe po svjetskim metropolama. Svi glazbeni elementi emiriraju se preko specijalnog uređaja i prilagođavaju lokaciji koncerta. Maksim uživo usvirava svoje dionice filigranskom preciznošću, a na velikom video zidu vidi se lakoća i emocije kojima to izvodi. Da bi sve bilo savršeno brine se i njegov engleski tehničar koji ga vjerno prati već godinama.

Organizator hrvatske turneje Agencija Vozila, uvjerava nas da će produkcija na cijeloj turneji zadržati visoki nivo, kakav i priliči umjetniku kakav je Maksim Mrvica. Ako se po jutru dan poznaje, onda nas u Splitu očekuje pravi speklatkl, još jedan koncert za pamćenje..

Klubska scena daruje 1×2 ulaznice za koncert. Prijavi se u nagradnu igru.

Preprodajna mjesta:
www.ticketpro.hr
Poslovnice Dallas Music shopa i Aqarius recordsa diljem Dalmacije,te  Smokvina, Kompas, Dancing bear i F Tours u Splitu.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2