Skip to main content
  • 16.02.2015.

Eleven Split Giveaway

Eleven Split su multibrand streetwear shopovi odjeće i obuće u Splitu i Zagrebu, a ovom prigodom Vas nagrađuju sa tenisicama Pointer.

Piše: 


Eleven Split ima dva shopa i to jedan u Splitu (Krešimirova 8), te drugi u Zagrebu (Gundulićeva 1 – na križanju s Ilicom). Jedini u Hrvatskoj u svojoj ponudi ima brandove Carhartt Work In Progress i Pointer Footwear, stupove suvremene urbane casual, streetwear, music, art, skate i BMX kulture u Europi.

Eleven Split odlučio je čitatelje KS iznenaditi slijedećom nagradom:

Tenisice Pointer AFD Blue Mirage




Nagrade će osvojiti čitatelj ili čitateljica KS koji točno odgovore na nagradno pitanje: Kako se zove multibrend streetwear shop koji daruje Pointer tenisice?



Točne odgovore pišite isključivo u Facebook komentaru ispod ovog članka, te pozovite prijatelje da stisnu LIKE na Vaš komentar. Svi koji prijeđu 40 lajkova bit će razmatrani za osvajanje nagrada.



Nagrade bira KS metodom slučajnog odabira, a uvjet je da imate točan odgovor i preko 40 lajkova na Vaš komentar.



Pobjednike ćemo proglasiti u nedjelju, 22. veljače 2015. godine u 19 sati.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2