Skip to main content
  • alt
  • 27.12.2014.

Galileo i Alex Cvetkov jašu u novu 2015.

Kako godina puže kraju, osjećamo kaskadno kumulativno gomilanje energija. Osjećamo potrebu da pustimo sve one utege s duše i u 2015. uđemo čisti. U Galileu će vam ovu misiju pomoći ostvariti Alex Cvetkov.

 
Svake godine koliko god se trudili praviti se da je 31. prosinca samo još jedna noć, kako si ne bi podigli nade i naposlijetku bili razočarani partijem, ipak osjećate da nije.
 
U ljudima je usađeno da žive u ciklusima i jednom godišnje je nužno obrisati sav history, pokrenuti antivirusni scan i restartati srce i um a za to Rijeka sprema Ride Into 2015. party.

alt

 
Galileo je penthouse grada s kojeg možeš u ponoć zamišljeno s čašom hladog pića gledati na svjetla grada koja se pružaju pred tobom, razmišljati o ulicama koje skrivaju toliko onih koje voliš i rezmirati svoju godinu dok oko tebe trešti samo najbolja glazba.
 
Team Galileo bara Rijeka AC s posebnim ponosom na novogodišnju noć predstavlja mladog Cvetkova, iz susjedne nam Slovenije, koji je s krhkih 20 već u stranice životopisa upisao fantastična postignuća. Mogli ste ga uhvatiti na prošlogodišnjem Barrakud festivalu, splitskoj Ultri Europe, kao rezidenta velike Ambasade Gavioli, na Kanegra Beach Festivalu, u Sektor klubu Skopje, Yes! Klubu u Pragu… postoji nešto hipnotičko i razoružavajuće u njegovoj mladoj energiji i vještini na kojoj bi pozavidjeli i stariji kolege.

alt

 
Tu će biti i DJ Brlee, pionir slovenske house glazbe koji je svojom predanošću znatno pridonio razvitku celjskog undergrounda a ni vrući pultevi Ibize nisu mu strani.
 
Tom Jay do vrha puni istarske i kvarnerske klubove i širi dobre vibracije koje se odbijaju od zidova i pokreću mase. Tu je i Marc Grabber koji drži dirigentsku palicu MTV Valkana Beach Festivala.
 
Podršku iza pulta dati će još i Tomi Rollo i ibiški Jamie Bustos koji je stajao uho uz uho s gospodom poput Carla Coxa, Loco Dicea, Luciana… Čitavim eventom ravna domaća LIber Lynx, zaslužna za novi val house događanja koji je preplavio klubove Rijeke i okolice. 
 
Cifra za ovu novogodišnju riječku ekstravaganzu iznosi 70 kn, a odlučite li čekati zadnji dan na ulazu ubacite još desetku i proplešite noć uz ritam, ponoćni šampanjac, ukusnu klopu i dobro društvo. Kako bi u Novu ušli s ponešto punijim džepom Klubska i Galileo vam daruju 2×1 ulaznicu. Baci namiganac u komentaru i 30. prosinca u podne provjeri čekaš li najvažniju noć u godini na krovu Rijeke.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2