Skip to main content
  • alt
  • 27.12.2014.

Hibrid i Family Grooves izdaju fantastičan EP

Family Grooves renomirani je hrvatski label koji niže uspjeh za uspjehom, ne radi kompromise u kvaliteti i bira samo najbolje. Ovoga puta pod svoje melodiozno krilo uzeli su i susjeda iz Sarajeva Hibrida.

 
Internacionalno poznati jahači pulteva kao OXIA, Stefano Noferini, Da Fresh, Cristian Varela, Chus & Chebalos, Ant Brooks i George Morel rado u svoje kolekcije uvrštavaju trake iz radionice Family Groovesa. Ima li bolje potvrde da nešto radiš kako valja no kada se svijetski floorovi tresu pod tvojim ritmovima.

alt

 
Ovoga puta najnoviji dodatak Grooves obitelji dao je sarajevski Dj i producent Hibrid koji, uzmemo li u obzir konotacije njegova imena, majstorski slaže disparatne elemente emocija, dubokog ambijentalnog zvuka i mističnih vokala, stvarajući nove glazbene svjetove, uvijek s nepogrešivom plesnom niti koja tjera Balkan na pokret.
 
Ovaj osnivač izdavačke kuće Submarine Vibes ujedno je i jedan od organizatora underground partyja u Sarajevu kao što su “Gruv Fest” i serije, s labelom povezanih, događaja pod nazivom “Submarine Showcase”. Protekle godine gostovao je i u Zagrebu na festivalu “Deep in the woods”, te u beogradskom klubu Laika.

alt

 
Najnoviji EP naziva je Good Night My Dreams i sadrži četiri trake: originalni mix “Good Night My Dreams”, njegova dva remixa (jedan grčke trijade Angelo M & Skerdi M & Funkyfish, a drugi od dvojca Cravings iz Meksika) i naposlijetku još jednu originalnu traku “The Way Out”.
{youtube}RMtfts6ZFAM{/youtube}
 
{youtube}BKFGgFMhF6Q{/youtube}
 
Hibrid se ovoga puta natopio deep i lounge zvukom uz podršku fantastičnih pozadinskih vokala Belme Zvizdić. Kako zvuči nova suradnja hibridnih melodija i rasplesane Grooves familije provjerite sami. Stisni si play na ovo sunčano i ledeno subotnje popodne i otplovi u mislima.
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk