Skip to main content
  • alt
  • 21.04.2015.

Incident Nights u Splitu i Zadru

Ne znamo koja je tvoja duhovna plesna životinja i kakav incident će ona izazvati, ali zasigurno je možeš pronaći u Jungli.

 
Upravo onaj splitski ogranak iste, lijanama isprepletene, šume te ovoga petka, 24. travnja, poziva na Incident Night koja ujedno dublira i kao sjajni fenomenalni B-day party DJ Okca

alt

 
Apsolutno je genijalno kada s tobom rođendan dođe proslaviti i gigant techno scene Tommy DeClerque. Uz slavljenika i internacionalca iza pula će stati i predvodnik hrvatske stare škole Pero Fullhouse, Technotica team, koji čine Galinac i Jolly Joke, i DJ Jock.
 
Kako i priliči rođendan traje do 8 ujutro. Prije bezbožnog sata koji jest jedan ujutro upadaš za 30 kn nakon čega ubacuješ 50 HR novaca.
 
Incidentima sklona ekipa zatim spava na smjene dok umorne kapke i prste ne prebaci u Zadar jer točno 24 sata nakon što se rasplesala Jungla, u subotu u 23 sata zadarski Q bar steže svoje plesne cipele. I da, DeClerque ostaje i na repetama rođendana. Od prošlonoćne postave ostaju i DJ Jock i slavljenik dok upadaju još i Edy C. i Butters. Pleše se do šestice a upadaš za 40 dlakavih KN.

alt

 
No naravno, kako to obično biva, navlačimo plašt i ubacujemo se u superherojstvo i dijelimo vam upade. 2×1 za petak i jednako toliko za subotnju reprizu. Pa ne budi lijen i pobrini se da prisustvuješ Incidentu s osmijehuljcem u komentaru. Proviri u petak, 24.travnja, u podne jesi li u priči! 3, 4, kreni i pis aut!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2