Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Jackmaster u Zagrebu donosi disco, house i techno

Nedjelja, 23 Travanj 2017

#welovesound u The Bestu 28.04. poziva na još jedno izvandimenzionalno iskustvo.


Glavni gost je Jackmaster koji u Zagreb donosi zvuk s ulica škotskog Glasgowa. Poznat je po svojoj dubini i raznolikosti glazbenog ukusa i sposobnosti miksanja raznih žanrova.Njegovi setovi su nepredvidivi, a prava zabava uvijek je zagarantirana. Jackmaster je oznaka za putovanje puno elemenata veličanstvenih iznenađenja: iz Dance Manije preko zaboravljenih disco trakova savršeno ukomponiranih i uz house i techno, on je sve to i mnogo više. Uvijek iznenadi jer iz svog rukava zna kako i kada izvući as koji želimo i volimo.


Svirao je u brojnim klupskim institucijama clubbinga
kao što su fabric, Circo Loco at DC10, The Warehouse Project, Output, Berghain, Trow i Sub Club, te na festivalima kao Glastonbury, Sonus Festival. Unknown, Lost Village Festival, Dekmantel, Bestival, T In The Park, Dimensions Festivalu i mnogim drugima. Izabran za najboljeg DJ i nagrađen kao 'Best DJ', DJ časopisa Best of British Awards, a na Resident Advisor prestižnom 'Top 100 DJs' bio je 11.


Za pultom su još i naši Felver, Jogarde, te Homeboy. Pretprodaja 50 kn, na dan 80 kn. Više info na FB eventu


Nagrađujemo!
Dijelimo 2x2 ulaznicE - u FB komentaru ispod ovog članka napišite barem 3 festivala na kojima je svirao Jackmaster. Dobitnike s točnim odgovorom objavljujemo u petak do 12h metodom slučajnog odabira.

Jackmaster u Zagrebu donosi disco, house i techno