Skip to main content
  • alt
  • 26.11.2014.

Kanzyani isprobava novi Funktion One sound system

Užitak partijanja uz višestruko nagrađivano ozvučenje postavljeno u klubu Kameleon, ove će subote splitskoj publici premijerno prezentirati Valentino Kanzyani.

 
Funktion One sound system nije samo ozvučenje. Oh ne, ne, ne! Ono je mnogo više. Ono je najbolji svjetski sound system, a Kameleon je prvi hrvatski klub u kojem ćete glazbu moći čuti na ovaj način.
 
Osim što ga obožava veliki Carl Cox, te su ga za svoje nastupe koristili Jamiroquai i Underworld, obavezna je oprema na velikim glazbenim događajima poput Glastonburyja i Burning Man festivala. Među ponosnim vlasnicima F1 ozvučenja su i ‘zloglasni’ berlinski Berghain, njujorški Cielo, Space na Ibizi, a od sada i klub Kameleon iz Splita. Kanzyani će zajedno uz Mariana Mateljana i Madezha isprobati što sve ova bebica može. 

alt

 
Valentino Kanzyani je slovenski Dj i producent koji djeluje od 1995. godine i jedno je od najvećih imena na techno sceni. Slavu koju je stekao rezidencijom u Ambasadi Gaviolli i impresivnim dugim setovima, sve je više rasla, a zavidnom tehnikom puštanja s tri gramofona zažario je plesne podije po cijelome svijetu i dospio na 75. mjesto DJ Mag TOP 100 DJs liste. Nakon velikih masovnih partyja i pozornica, te izdanja pod imenom Recycled Loops (što je ujedno ime labela koji je pokrenuo s DJ Umekom), Kanzyani 2005. godine pokreće vlastiti vinyl-only label Jesus Loved You i vraća se underground zvuku. Na Ibizi je 2011. pokrenuo vrlo uspješnu Next Wave večer koja je podržavala nekomercijalnu stranu klupske scene na otoku. Njegova izdanja i suradnje izišla su za labelove kao što su Cadenza Records, Intec i M_nus.

alt

 
Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji za 40 kn a na dan partyja za 60kn… ili se poigrajte s nama i uzmite is 1×1 kartu. U komentaru ispod članka nam recite koliko jako vas veseli da se Kameleon po kvaliteti približava jednom Berghainu ili Cielu i u subotu oko podne dođite provjeriti je li ulaznica vaša.
 
Dođite, poslušajte, vidite, napasite oči i uši. Nova era glazbe je ovdje i čini se da počinje u Splitu.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2