Skip to main content
  • alt
  • 3.12.2014.

Karte za Main Night Illectricityja!

Illectricity je u punom jeku. Partyji, edukacije i ugodna druženja pršte, a za nekoliko dana bliži nam se i veliko finale, Main Night.

 
Pratili smo Sound Clash u Sirupu na kojem se 16 džokeja, u četiri friško formirane ekipe, borilo za titulu najboljih koja je naposlijetku pala u ruke Splićanima.

alt

 
Jučer ste mogi prisustvovati fantastičnom VJ eventu Bring Your Own Beamer u pogonu Jedinstvo, na kojem su posjetitelji festivala free mogli upasti i napasti oči na vizualnim projekcijama mladih inovatora.
 
Danas će Klub Kino Grič napuniti Nucomeri koji će se boriti kako bi osvojili publiku i organizatore. Svaki vaš vrisak i uzdah se broji, a na njih računaju mapalma, SZCH, DeeNO aka 2tall, LILACUBE i LaSeech.
 
No, ono na šta posebno želimo svrnuti pažnju je je spektakularni završetak festivala u Pogonu Jedinstvo, 6. prosnica. Dostojan kraj jubilarke na kojem će nastupiti fini snažni lineup. Veselimo se sjajnom gostovanju Jackmastera, ovogodišnjeg nominiranca za najboljeg britanskog DJ-a po odabiru DJ Mag Awardsa, zatim inovativnom producentu koji istražuje granice elektronike OM UNIT-u, putniku kroz vrijeme koji vrti kazaljke unazad i šeće vas vrtovima retro elektronike 90-ih X-Coast-u.

alt

Naravno, nastupit će i današnji pobjednik Nucomers natječaja pa sada hoćemo li za pultom vidjeti gospodina ili damu… vidjet ćemo kao će grah pasti. Tu su naravno i sami domaćini i organizatori festivala CFSN DJs.

 
Da bi sva osjetila bila zadovoljena u priču je upala i VJ ekipa gdje se VJ-u Liiku pridružio i Cloudfactory na novoj svjetlosno-projekcijskoj pustolovini.
 
Skokneš li na Entrio.hr možeš si zgrabiti ulaznice za 60kn, a na ulazu ćeš za nju dati 75kn… ili jednostavno ostavi komentar koga najviše želiš čuti na Main Night i mi ti dijelimo 2×1 ulaznicu. Provjeri 6. prosinca oko podne je li upad tvoj. Želimo vam fantastičan nastavak dana i svu sreću u nagradnjači dragi naši.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2