Skip to main content
  • 3.12.2014.

Partijanje za Europsku prijestolnicu kulture

Nakon uspješnog natječaja ambasadoRI i poslije mjesec dana glasanja odabrani su DJ-i pobjednici natječaja za Rijeka EPK ambasadore koji će vas od sada pa na dalje zabavljati na svim EPK promo partijima.

Piše: 


To su Gdin. Smeđi Šećer, D|M, Vladimir Wölfl, Kiano & Below Bangkok. Prvi party slijedi ovaj petak, 5. prosinca i to na dvije lokacije. Prvo na Korzu (20:00) povodom paljenja božićnih lampica, a potom u Tunel (22:00) na cjelonoćni žur uz D|M-a, Vladimira Wölfla, Kiana & Below Bangkoka i VJ-a Oblik 3.
{youtube}nnZ2gx1N5Zw{/youtube}

U mixu naziva „45°19’N 14°26’E“, DIM je svoja razmišljanja o konceptu pretočio u glazbu sjećanja koja ga najviše podsjećaju na Rijeku. Kiano & Below Bangkok poznati je DJ duo iz Opatije, koji su se predstavili  sa miksom „Grad koji teče" koji  kvalitetno prezentira sve teme iz koncepta. Vladimir Wölfl u miksu “Luka” dočarava zvukove rada i luke kroz raznolik izbor singlova. Natječaj za EPK DJ-e raspisan je u suradnji s Hrvatskom glazbenom unijom (podružnica Rijeka), a prijavilo se 13 DJ-a s odličnim miksevima na teme iz koncepta: rad, voda, različitost i luka. Sve pristigle mikseve možete i dalje slušati na našem YouTube kanalu.
{youtube}CDxauEYWviU{/youtube}

Grad Rijeka svojom kandidaturom želi u prvom redu poboljšati opseg i raznolikost kulturne ponude u gradu, proširiti pristup i sudjelovanje u kulturi, jačati kapacitete kulturnog sektora i njegove veze s drugim sektorima te povećati međunarodnu vidljivost i profil Grada. U pripremu kandidature, Grad želi uključiti čitavu zajednicu, želi da ona bude temeljena na suradnji čitavog kulturnog sektora, ali i drugih sektora i dionika, u gradu, regiji i šire.
{youtube}_W424Oi8sas{/youtube}

Podrži kandidaturu – dođi na party!

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2