Skip to main content
  • Krafty Kuts
  • 26.04.2011.

Krafty Kuts ponovo u Zagrebu – osvojite ulaznice!

Electric Avenue je klubski program koji je pokrenut u travnju 2010., a promovira mnoge različite glazbene žanrove. U proteklih godinu dana ugostili su mnoge domaće i strane DJ-e, a za proslavu godišnjice su odlučili napraviti svojevrsnu reprizu svog prvog partya.

Naslovna foto

Krafty Kuts

Tako će 30.04. po drugi put u goste doći breakbeat legenda Krafty Kuts koji uskoro izdaje svoj drugi samostalni album. A prije i poslije njegovog nastupa možete uživati u selekciji ponajboljih breakbeat DJ-a u Hrvatskoj. Stoga, pripremite svoje plesne cipelice i vidimo se na danceflooru.

KRAFTY KUTS
Martin Reeves je jedan od najznačajnijih britanskih breakbeat DJ-a i producenata današnjice. Glazbom se bavi od ranih ’90-ih, a u zadnjih 20 godina gostovao je na gotovo svim važnijim zabavama diljem svijeta, uključujući Exit Fest 2006. Također je redovit gost BBC-evih glazbenih emisija kao što su Essential Mix, Annie Mac Show i Annie Nightingale Show. Prvi službeni album, Tricka Technology, izdaje 2003. godine u suradnji sa jednako talentiranim A. Skillzom. A prvi samostalni album, Freakshow, izlazi mu 2006. godine i na njemu se pojavljuje njegov najveći hit Bass Phenomenon sa Tim Deluxe-om. Tijekom svoje karijere surađuje sa glazbenim legendama kao što su Kurtis Blow, Dynamite MC, Scratch Perverts, Skool Of Thought te grupom Freestylers koja 2005. potpisuje za njegov Against the Grain Records. Krajem 2010. sa svojim prijateljem pokreće novu izdavačku kuću Instant Vibes za koju će uskoro izaći njegov drugi samostalni album. Krafty Kuts poznat je i po remixevima za mnoge glazbene velikane kao što su Fatboy Slim, Afrika Bambaata, Eric B & Rakim, Jurassic 5 i Dead Prez.

{soundcloud}https://soundcloud.com/kraftykuts/sets/dj-mixes-112/{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/kraftykuts/krafty-kuts-radio-1-guest-mix{/soundcloud}

Imamo 4 ulaznice koje poklanjamo, javite se na nagradna-igra@klubskascena.hr sa svojim podacima i u odgovoru upišite "krafty kuts sirup".

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2