Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Masters se sprema za Dobar House label party

Ponedjeljak, 24 Veljača 2020

Dobar House ponovno dolazi u Masters 29. veljače gdje će po prvi put na ovoj zagrebačkoj večeri house glazbe nastupiti isključivo umjetnici koji su svoja izdanja izdali za Dobar House.


Dobar House je klupska večer i zajednica ljubitelja širokog spektra house glazbe.

Na trećem ovosezonskom izdanju u goste stižu Ana Antonova i Deftone, dva imena koja bilježe i posljednja dva izdanja koja možete pronaći u katalogu Dobrog Housea.Deftonea ste prije mogli već čuti na Dobrom Houseu, a i na nizu evenata u organizaciji BSH eventsa. Prošle godine se ozbiljno primio posla u studiju i izbacio niz izdanja za svoju etiketu i brojne druge, uključujući i stvar za Brock Wild, label kojeg vodi Riva Starr.Prvi put za pult Dobrog Housea stiže karizmatična i svestrana DJ-ica Ana Antonova. Iza nje su tek dva izdanja, od koje je ono posljednje bilo za Dobar House. Rijeku je osvojila već odavno, a njezine DJ vještine sve više su zapažene i u drugim hrvatskim gradovima, pa tako i u Zagrebu gdje ste ju već imali prilike slušati.

FB EventKao i uvijek, tu je resident i osnivač Dobrog Housea Tom Bug, a uz njega za warmup je zadužen Grooveline, kojeg također često slušamo na Dobrom Houseu, ali i u produkcijskim suradnjama s Tom Bugom.

Nagradna igra!
Klubska scena i Dobar House nagrađuju sa 2x2 ulaznice - u komentaru ispod članka napišite barem 2 producenta koji su izdavali za Dobar House.

Na ples u Masters idu Sunčana Franić i Dario Posavec. Javite se u inbox radi dogovora o ulaznicama