Skip to main content
  • 19.04.2011.

Nagradna igra za Sensation White u Beogradu

Jedna od najekskluzivnijih zabava u bijelom do sada, kao što znate ove godine bliže je nego ikad prije. Sensation White, sinonim za najveći svjetski plesni događaj u Beogradsku Arenu dolazi pod motom "Ocean of White", gdje će posjetitelji uz nastupe svjetski renomiranih DJ-a poput Sander Van Doorna, Fedde Le Granda, DJ Chuckiea i Sebastiana Ingrossa, uživati i u nevjerojatnoj vizualnoj atrakciji koju će osigurati sjajan dekor, pirotehnički elementi, plesači, žongleri, akrobati, penjači, te vodoskok koji je simbol svih Sensationa.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation Beograd


Klubska Scena i ovaj put nagrađuje svoje čitatelje s dva paket aranžmana koju uključuju ulaznicu za Sensation i povratnu autobusnu kartu. Mi Vam nudimo bajku u bijelom, a zadatak je jednostavan i ugodan. Na Vama je da pokažete malo kreativnosti, fotografirate se u najboljoj bijeloj odjevnoj kombinaciji i uploadate svoje fotografije na wall naše Facebook stranice, nakon čega natjecanje počinje.

{youtube}yhM0F5EXZNA{/youtube}

Deset fotografija s najviše lajkova ulazi u finale nagradne igre, a od tih deset fotografija naš stručni žiri odabrat će dvije koje će ih oboriti s nogu i čijim vlasnicima će dodijeliti nagrade. Dobitnike ćemo osim na našoj objaviti i na FB stranici 10. svibnja.

Slikajte, uploadajte i lajkajte, budite posebni time ste nadomak ispunjenja bijelog sna, a šanse za pobjedu su velike.

Sretno svima!

Klubska Scena i Extra Tours još uvijek primaju rezervacije za putovanje u Beograd 21. svibnja. Mjesta ima dovoljno i nema razloga za paniku. Prijave primamo do 20. svibnja budući da smo unaprijed osigurali ulaznice rezervacije vršimo do rasprodaje zaliha. Detalje putovanja iz Zagreba, Siska, Osijek i Sl. Broda pogledajte ovdje. Prijaviti se možete na travel@klubskascena.hr i info@klubskascena.com ,a više informacija doznajte na 095 8750219.

{youtube}iyUXnvbRHt0{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk