Skip to main content
  • alt
  • 29.12.2014.

Nova u riječkoj Harteri!

Rijeka za Novu pulsira od dobre glazbe. Ovo Silvestrovo će i one najčangrizavije izmamiti na podije i natjerati ih da se vole i grle. Mislili ste da može proći bez Hartere? E, neće ići!

 
2014. je bila dobra, ali ekipa Hartere smatra da se uvijek može bolje, glasnije, jače, s više kilovata i ruku u zraku. U prostoru Hartera tvornice, koja je jedno vrijeme proizvodila papir na kojem si mogao tiskati letke za svoj party ,i kasnije postala dom istoimenog internacionalnog festivala, Škatula, HeartEra Project, Ri Rootz i Gerila Kru te pozivaju da dočekaš apsolutno fenomenoznu Novu koja će grmjeti na dva usijana floora Thunder of Bass 2015. partija.
 
U srijedu oko 21.00 u Ružićevoj, na Ri Rootz flooru, čeka te ujedinjeni internacionalni sound system, titanski sraz Thunder of Jah Army Soundsystema i Bass Matters Soundsystema. Talijani i šibenčani ukrstiti će kilovate i nema kući dok te god bedra ne izdaju.

alt

 
Mali Gerila Kru floor je sve osim malen. Očekujte neočekivano, zaljubite se, posvađajte, pronađite posao, izgubite mobitel, vidite asistenta s faksa, poderite glasnice, oplačite mrtvog ljubimca iz djetinjstva i napravite sto sklekova uz suludi mashup koji vas tjera na ples riječkog Gerila Kru-a (O.B.M. / Sara Hood / Jahba Vakru / Forty7) i prekaljenih festivalskih lisaca iz Muzika Miliona (Lounge against the Machine i Seiden Suppe)!

alt

 
Zima vam neće bit jer je uvedeno grijanje i da, to znači da možeš obući onu cool haljinu koju si htjela, ali si mislila da ćeš morati tražiti novi bubreg na crnom tržištu. Uz to ćeš još dobiti i toplu klopu. Želite li u prostor ubaciti još koju grijalicu i imate li neke stare fotelje koje vam zauzimaju mjesto u garaži slobodi ste ih donirati kako bi Silvestrovo učinili što komotnijim u princeza na zrnu graška modusu.
 
Prije ponoći upadaš za 35 HR novaca a nakon ubacite još desetku... ili jednostavno zalijepi jedan belj u komentar i navrati nam sutra oko 14 sati provjeriti je li jedna od 2 ulaznice tvoja i čekaš li prve sekunde sjajnosti koja jest 2015. u Harteri. Neka vam je sa srećom dragi naši! 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2