Skip to main content
  • 29.07.2019.

Osvoji ulaznice za Nox festival

Nadolazeći prvi vikend u kolovozu na rezerviran je za šibenski Nox Festival čije prvo ljetno izdanje okuplja čak 30 DJ-a s četiri kontinenta, a među izvođačima iz SAD-a, Brazila, Izraela i brojnih europskih država ističe se jaki regionalni line up sastavljen od artista is Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

Piše: 


Nox Festival održava se na poluotoku Martinska, novoj festivalskoj lokaciji na koju je ove godine iz Pule doselio i Seasplash festival, a tijekom ljeta će se tamo izredati šest glazbenih festivala i jedan jednodnevni event. Na tri stagea Nox Festivala glazbeni program praktički se neće ni gasiti od petka 02. kolovoza, kada ta smotra DJ-a počinje, pa sve do nedjelje 04. kolovoza kada bi Martinska trebala utihnuti kako bi publika mogla doći sebi od trodnevnog tulumarenja i plesa.

Da bi sva tri stagea ljubiteljima dobre glazbe mogla ponuditi ono najbolje od svjetla i zvuka, brinut će pouzdana Mediteran Produkcija, a sve ono operativno bitno na festivalskoj lokaciji povjereno je iskusnom Pozitivnom Ritmu, tvrtci iza koje su godine uspješne organizacije brojnih evenata i festivala. Nox Festival ima i kamp koji otvara već u četvrtak, 01. kolovoza u 10 sati i otvoren je sve do ponedjeljka, 05. kolovoza popodne.

Vlasnici festivalske narukvice koristit će ga besplatno, a jedno što su dužni je podmiriti trošak boravišne pristojbe – 10 kuna dnevno. Kamp je robinzonskog tipa što znači da korisnici imaju tuševe, WC, čuvara, ali i 24 satnu ugostiteljsku ponudu na obližnjem Taraca Stageu.

Do festivalske lokacije dnevno po cijeni od 10 kuna u jednom pravcu vozi brod iz Šibenika, a tijekom noći publici su na raspolaganju i brzi gliseri koji će bez prekida cirkulirati između Šibenika i Martinske (25 kuna po osobi). Iz zračnih luka u Splitu i Zadru svakodnevno prema Šibeniku vozi autobus, posebna linija, a do festivalske lokacije brzo se iz Šibenika može doći i automobilom.

Ulaznice po super povoljnim pretprodajnim cijenama nabavite putem sustava Entrio. Cijena festivalske ulaznice za sve dane je 190 kuna (230 na ulazu), a dnevne ulaznice za petak i subotu prodaju se za 120 kuna (150 na ulazu).

Nagrađujemo sa 2×2 festivalske ulaznice
Sve što trebaš je u komentaru ispod članka napisati barem 3 izvođača koji sviraju na Noxu. Dobitnike objavljujemo u srijedu 31.07.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2