Skip to main content
  • 11.07.2011.

Pirupa u makarskom Deep-u (poklanjamo ulaznice)

Prvi inozemni gost Deep-a je Pirupa iz Italije 15.07. uz rezidenciju Tonia Juranovića. Nova generacija talijanskih DJ i producenata posljednje vrijeme napravila je pomutnju na globalnoj sceni.

Piše: 

Naslovna foto

Deep Makarska


Jedno od imena koje je začetnik tog vrtloga Pirupa dolazi iz Terama. Susjed ima redovito svoje mjesto na Beatport ljestvicama od svog prvog rada 2007.g. pa sve do danas. Tih prvih godina radio je više tech-house no s vremenom otišao je k mekšim i dubljim house zvukovima koji ponekad imaju i "sexy" prizvuk.
{youtube}zNi3TKoLkq4{/youtube}

Njegova posljednja izdanja "Sweet Devil i Get Funky" bila su nedavno na prvoj poziciji Beatporta. Pirupa je možda manje poznat u Hrvatskoj ali kad pogledamo listu impresivnih etiketa na kojima je izdavao vidi se koliko ga cijene u inozemstvu (Cecille, Rebirth, Saved, Vendetta, Saved, Defected, Subliminal, Snatch!, Viva Music, Noir Music, Cr2).

Za dekadentnu i besplatnu zabavu u Deepu 15. srpnja poklanjamo 5 ulaznica. Potrebno je u Facebook komentaru ispod ovog članka napišite "Get Funky" i pozovite svoju ekipu da lajkaju Vaš komentar. 5 s najviše lajkova osvajaju po jednu ulaznicu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2