Skip to main content
  • Freemasons
  • 15.11.2010.

Poklanjamo mix i ulaznice za Freemasonse u Aquariusu

Grammy nominirani izvođači Freemasonsi, te trenutno najuspješniji britanski remixerski dvojac sviraju pred zagrebačkom publikom u subotu, 20. studenog.

Piše: 

Naslovna foto

Freemasons

 

Na vrhu britanskih top lista nalaze se i sa 6 singlom zaredom šta ih svrstava u kategoriju "veličina" glazbene industrije. Upravo je izašao i novi singl “Beliver“ feat. Wynter Gordon, kao najava novog albuma koji izlazi 2011g. Singl je već ušao na sve radio chartove, i izazvao izvrsne reakcije, te će po mnogima biti next „BIG HIT“!

James Wiltshire i Russel Small čine magičnu producent-dj kombinaciju koja već godinama oduševljava publiku diljem svijeta. Na žalost, zbog bolesti uha (tinitus) James Wiltshire više ne ide na nastupe, već ostaje u studiju kao produkcijska snaga Freemasonsa, dok posao dj-iranja na “gažama“ odrađuje Russel Small.

Zagrijavanje za party u Aquariusu je mix koji smo pronašli za Vas. Možete ga slušati ovdje (obnovljeni link). A ukoliko ste kratki sa mjesečnim budžetima osigurali smo 2 ulaznice u nagradnoj igri.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2