Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Skoro rasprodane karte za nastup svjetske zvijezde u petak u Zagrebu

Ponedjeljak, 14 Studeni 2016

18. studenoga u zagrebački The Best Venue Hall, u sklopu Sonusova We Love Sound Zagreb, stiže Ricardo Villalobos.

 
Još je manje od tjedan dana preostalo do prvog klupskog nastupa u cijeloj našoj regiji, jednog od najbitnijih artista na svjetskoj elektroničkoj sceni. Potražnja za ulaznicama je velika te je prvi kontigent rasprodan već u prvih tjedan dana. 
 
Kupovina ulaznica je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Trenutno je u ponudi paket ulaznica za 6 osoba po cijeni od 750 kn i pojedinačne ulaznice za 150 kn. Na ulazu ulaznica će iznositi 200 kn.
 
Ricardo Villalobos stvoritelj je nekih od najambicioznijih i otvoreno bizarnih elektroničkih konstrukcija u posljednjih 20 godina. Njegov najnoviji rad se može čuti samo na partijima vikendom, a njegova fizička izdanja su česta - nesvakodnevnih dužina i oblika. Rođen u Čileu, odrastao u Berlinu, Villalobos ima vrlo interesantnu glazbenu priču: kultivirao je poseban zvuk prilično izravne tech-house glazbe ublažujući je sinkopiranim i latino ritmovima plaže. Tu je i veliki utjecaj ranih godina bendova kao što su Tangerine Dream, Kraftwerk i Depeche Mode, kao i prvih techno izdanja iz Detroita.

"Kada glazba povezuje ljude, bez obzira kakva je glazba, ona ima snažan iscjeljujući utjecaj na društvo", govori Ricardo.
 
Njegov prvi album objavljen je na njemačkom Playhouse labelu 1994. godine, a već desetak godina label Perlon, gdje surađuje s rumunjskim prijateljima, definiraju njegovi prostrani i lutajući ritmički obrasci koji čine nedvojbeno poznati zvuk u svijetu moderne house glazbe. Godine 1988. prvi je puta svirao u klubu, naoružan svojom znatnom, širokom kolekcijom ploča. Nakon svog prvog putovanja na Ibizu 1995., Ricardo usvaja otok kao treći dom. Velik broj fanova obilazi svijet i prati njegove nastupe, zbog specijalnog zvuka koji ih odvodi na čarobna putovanja.
 
Villalobosov najdraži kanal komunikacije je glazba: "To je jezik, kao da razgovara s vama i približava vam se, na što uslijedi emocionalna reakcija".
 
Po prvi put u Zagreb, 18. studenog 2016. Sonus Festival dovodi čovjeka koji je glazbena kategorija za sebe i česti segment biografije najpoznatijih svjetskih DJ-a. Ne propustite! Drugi We Love Sound event u Zagrebu bit će ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku glazbu u regiji i svijetu.

 
Uz Ricarda, 18. studenog, nastupit će i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup
 
Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama
 
Da bi si ti ostavio ipak novac za upade u džepu Klubska obrće rođendansku tradicijum pa u čast svog osobnog 15. rođendana nagrađuje tebe s 3x1 kartom, a dobitnici će biti objavljeni u srijedu prije podne. Beata i igara!
 
Da bi osvojio ulaznice sve što trebaš je:
 
- kliknuti da dolaziš na event
 
- tagirati Sonus u FB postu niže:
 

 
 
Skoro rasprodane karte za nastup svjetske zvijezde u petak u Zagrebu