Baner

Španjolski techno producent Eduardo de la Calle u Mastersu

Petak, 10 Ožujak 2017

Zahvaljujući intimnoj atmosferi i beskompromisnom naglasku na dobru glazbu i sound-system, zagrebački je Masters među clubberima postao više od mjesta, te stekao status institucije.


Kao takav predstavlja savršenu lokaciju za osebujnog gosta kao što je Eduardo de la Calle, poznat po analognom pristupu produkciji, mašinama i sempliranju. Osim putem vlastite etikete Analog Solutions, Eduardo izdaje i za mnoge druge, među kojima su Modularz, Semantica, Hivern Discs i Cadenza. Njegova diskografija trenutno broji 86 izdanja, od čega su dva LP-ja, ‘The Intellinet Prophecy’ iz 2015. za pariški Badance i ‘Collected’ iz 2016. godine za švicarski Mental Groove Records.


Glazbom se počeo baviti prije 20 godina u rodnom Madridu, a nekoliko je godina živio i u Berlinu, gdje je puno nastupao i malo producirao. U to je vrijeme počeo čitati knjige o taoizmu, japanskom zenu, budizmu, hinduizmu, meksičkom gnosticizmu, sufizmu, egipatskim drevnim znanjima i astralnim projekcijama, koje su ga potaknule da se preseli nazad u Španjolsku, u izolaciju planine u Malagi, nedaleko ašrama svog majstora joge i duhovnog učitelja. Izgradio si je studio, pokrenuo vlastitu etiketu, živi bez pristupa internetu i izdaje ploče nevjerojatnim ritmom. Zvuk mu odiše dubinom i godinama staža za mašinama, a ujedno i svježinom. Kao najvažnije izvore inspiracije i motivacije ističe disciplinu, svakodnevni program joge, vegetarijansku prehranu i mudrost svetih knjiga.subotu, 11. ožujka, iz sna se budimo u zagrebačkom Masters clubu uz španjolskog techno producenta i majstora Bhakti joge, Eduarda de la Callea. Večer će upotpuniti domaćini Jogarde i Felver, koji ovo sjajno gostovanje za ljubitelje dubljih nota i viših vibracija spremaju u sklopu projekta Oben. Ulaznice 50 / 70 kn.

Nagrađujemo sa 1x2 ulaznice
- u komentaru napišite kako se zove klupski program koji će u subotu predstaviti Eduarda de la Calle-a u Mastersu. Sretni dobitnik 2 ulaznice s točnim odgovorom, bit će poznat u subotu do 13h metodom slučajnog odabira

Španjolski techno producent Eduardo de la Calle u Mastersu