Skip to main content

Vodimo vas na premijeru dokumentarnog filma o Davidu Guetti

Burn produkcija ekskluzivno donosi u Hrvatsku dokumentarni film o svjetski poznatom DJ-u Davidu Guetti „Nothing but the Beat“.

Piše: 

Naslovna foto

Dokumentarni film o Davidu Guetti


Razveselit ćemo sve obožavatelje house glazbe viješću da će se u srijedu, 9. studenoga, u IMAX Cinestar kinu u Arena centru (Zagreb) s početkom u 20 sati održati premjera dugometražnog dokumentarnog filma o životu i karijeri jednog od najtraženijih DJ-eva današnjice – Davidu Guetti. Napominjemo da je ovo ujedno i jedinstvena prilika kada svi istinski partijaneri mogu vidjeti film „Nothing but the beat“ jer se film prikazuje premijerno i samo jednom.

Film je nastao kao rezultat suradnje između Davida Guette i Burn energetskog pića i sniman je u 10 gradova diljem svijeta. Osim snimaka legendarnih koncerata ovog mega popularnog DJ-a, rijetkih arhivskih snimaka iz Davidove vlastite videoteke, izjava najcjenjenijih umjetnika današnjice, uključujući glazbenike will.i.am, Kelly Rowland, Snoop Dogg, Ludacris, Taio Cruz, Usher, Fatboy Slim, Laurent Garniera, Davida Moralesa i Pete Tong, u filmu se opisuju anegdote iz Davidova privatnog života koje prepričavaju prijatelji i njegova supruga Cathy, a sve je prikazano u formi koja kombinira klasično dokumentarističko pripovijedanje sa stilskim elementima i energijom glazbenog spota.
{youtube}0F_IyWYP2uo{/youtube}

I na kraju da vam zasladimo priču kao dodatni poticaj – na premjeri će biti predstavljeno i novo bezalkoholno piće BURN JUICED ENERGY koji sadrži voćne sokove marakuje, marelice, guave i manga. Burn Juiced Energy je inovacija među bezalkohonim napicima jer predstavlja spoj energetskog pića i voćnog soka; sadrži čak 21% voćnog soka, a budući da je energetski slabiji, pogodan je i za dnevnu konzumaciju i pomaže pri vraćanju koncentracije i energije.

Za kraj napominjemo da se karte za premijeru ne mogu kupiti, ali ih možete osvojiti na našem portalu, i na portalima www.24sata.hr, i www.budi.in.

5×2 ulaznice za premijeru u zagrebačkom Cinestaru osvajaju čitatelji koji nam u FB komentaru ispod članka napišu svoju najdražu pjesmu Davida Guette. Potrebno je i pozvati svoju ekipu da lajkaju za Vas. Dobitnike sa najviše lajkova objavljujemo u nedjelju 6. studenoga od 23h.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop