Skip to main content
  • alt

Vodimo vas na Split Beach Festival

Tek nas nekoliko dana dijeli do prvog izdanja Split Beach Festivala na kojem će domaćine i goste iz cijelog svijeta zabavljati velikani elektronske glazbe Roger Sanchez, rezidenti TomorrowLand festivala Jidax, rezident kultnog kluba Pacha Ibiza Danny Wade, španjolska DJ nada Alexander Som te vrhunska glazbeno-scenska atrakcija La Fiesta. 

 
Jidax, pravog imena Le Jide i Axel Stylmon, najbolji su prijatelji iz djetinjstva, a veliku popularnost stekli su puštajući svoju glazbu u jednom od najpopularnijih pariških klubova Queen. Brojna publika prepoznala je izniman talent i glazbu ovog DJ dvojca koji su postali jedni od najtraženijih DJ-a u Njemačkoj, Švicarskoj, Francuskoj te popularnoj Ibizi. Danny Wade osamnaestogodišnji je španjolski DJ koji je slavu stekao radeći kao rezident u jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi, Pacha. Do kraja prve sezone postao je jedna od najtraženijih mladih DJ zvijezda te nastupa uz vodeća svjetska imena poput Davida Guette, Martina Solviega, Boba Sinclara, Nickya Romera i drugih.
{youtube}MEAM208Bjik{/youtube}
 
Alexander Som dvadesetčetverogodišnji je DJ i producent iz Madrida. Iako vrlo mlad smatra ga se jednim od najutjecajnijih španjolskih DJ-a i producenata, a njegovi nastupi prepoznatljivi su po odličnim glazbenim setovima i pozitivnom energijom koju stvara u publici.  Ulaznice za festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te www.ticketshop.hr po cijeni od 149 kuna za oba dana, 114 kuna za jednodnevnu ulaznicu, 380 kuna za jednodnevnu VIP ulaznicu te 760 kuna za dvodnevnu VIP ulaznicu.
{youtube}S3FqwU1Touw{/youtube}
 
Mi pak dijelimo 3×1 festivalsku ulaznicu, a sve što trebate jest u komentar ispod članka napisati zašto baš vi morate ići na Split Beach Festival. Tri najmaštovitija komentara osvajaju ulaznicu, a dobitnike objavljujemo u četvrtak ujutro.
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop