Skip to main content
  • the prodigy
  • 31.07.2013.

Vodimo vas na Terraneo

Dubfire, The Prodigy, Petar Dundov i još pokoji izvođač itekako su dobri mamci za sve partijanere da se upute na Terraneo.

Naslovna foto

The Prodigy
 
Više od 100 izvođača nastupit će na sedam pozornica trećeg izdanja Terraneo festivala od 7. do 9. kolovoza u Šibeniku.  Festival otvara vrata svaki dan u 18 sati  dok će se vrata Terraneo kampa otvoriti 6. kolovoza u 10 sati, dan prije službenog početka festivala, a zatvorit će se 10. kolovoza, u 16 sati, nakon završnog koncerta.
Kamp će ugostiti 3.500 mladih,sa svime potrebnim kako bi njihov boravak bio što ugodniji, uključujući Akustika stage, koji se nalazi u samom kampu.
{youtube}PdeEPcHu75M{/youtube}
 
Nastupi festivalskih headlinera, The Prodigy (7. kolovoza), My Bloody Valentine (8. kolovoza) i Wu-Tang Clan (9. kolovoza) na rasporedu su pola sata iza ponoći na Terra stageu.
Kompletan raspored možete pronaći ovdje, a mi  čitatelja koji najbrže i točno odgovori na pitanje kako se zove novi album Petra Dundova, koji izlazi najesen, nagrađujemo festivalskom ulaznicom.

{jcal_latest eventid=3901}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2