Skip to main content

14-satni Go.HARD party sprema Kiteboarding Komin na Neretvi

Tamo gdje Neretva ljubi more, u magičnoj delti Dubrovačko-neretvanske županije mali Komin radi velike stvari uz DSI (Delta Sound Industry) njedrima.

Piše: 


Kiteboarding Komin-Neretva plesao je tako već na ritam dva kostotresna Neretva Beata, na Our House-u i Quarantine Of Art – Music & Arts Festival promici. a sada umjesto elegantnog klizanja vodenom oprnom na dasci, idemo baš baš jako s novim Go. HARD-om.

Kažu kalendari da se 25.5. posljednji puta plesalo tako jako pa je vrijeme sazrelo za nove ekspulzije energije i DSI ekipa, koja neumorno radi na ujedinjenju ove rasplesane županije, u goste zove regionalca koji se kreče prikladnim žanrovskim linijama jakoga, Davora Pavelića –  plesaču u tebi poznatijem kao Worda.

Pa dajemo ti Worda da će biti sjajno jer Davor već od 17. ne napušta floorove i pulteve BIH i regije. Nakon debija u kultnom sarajevskom klubu Kuk, danas savršeno sjeda za Go.HARD po estetici inzistiranja na najboljem od sirovih intenziteta techno zakutaka. Sarajlija po bazi i s preko stotinu digitalnih izdanja na labelima kao što su 1605 Music Therapy, Yin Yang Records, Italo Business, Teggno, Pragmatik, DSR Digital, Frequenza Records, ECI Korea, ovaj domaćin i urednik mTechno Radio Showcase” emisije od 2015., 2016. stvara i vlastiti mTechno Records label.
{youtube}AgGFFfVDi1U{/youtube}

Zateći ćeš ga i ispred i iza zastora tvrde mehanike lančane reakcije plesa Chain Reaction, a plesalo se na Sea Danceu, plesalo se na Exit-u i na Festivalu 84, da bi stiglo doba i za ovo plodno ušće svega onog lijepog i slobodnog.

Nisi li blizu Neretve, imaš još dva dana lufta da stigneš jer počinjemo u petak, 12. srpnja, u 4 popodne i pojačavamo brojčanike do 6 ujutro. Dodi, pleši, gledaj u vodu, odlutaj iz stvarnosti. Čitav svemir pleše, ništa ne miruje i ako već radiš nešto neka bude jako, neka bude dobro. Go.HARD.

FB EVENT: DSI present Go.HARD w / WORDA

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2