Skip to main content
  • 26.03.2013.

15 godina Astralisa

U petak, 12. travnja Astralis Institucija slavi svoj jubilarni 15. rođendan. Kako i sami kažu bilo je teško, s mnogo uspona i padova, ali na muci se poznaju junaci.

Piše: 


Rođendanski party odvija se u zagrebačkom Aquariusu, a u goste dolaze trance izvođači iz Njemačke – Lutzenkirchen i Gilbert Martini, dok boje domaćina brane osnivači projekta Go Cut i Damir Ludvig. Ulaznice u pretprodaji preko sustava Eventim po 50 kn.

Tobias Lützenkirchen je tijekom karijere osvojio 3. mjesto najprodavanijih singlova u Španjolskoj, 7. mjesto u Engleskoj i 10. mjesto u Njemačkoj, a od devedesetih je uključen u projekte kao što je Interactive poznat po „Who is Elvis“, ili Luna Park poznat po hitu „Space Melody“. Lützenkirchenovi glazbeni suradnici su Ramon Zenker, John Acquaviva, a Tomcraft i Tobias udruženi su u duo pod imenom Lützencraft.
{youtube}frpOPpiT4UA{/youtube}

Čast nam je da je Tobias pristao nastupiti na petnaestoj godišnjici, jer nam je ideja povezati sadašnjost, budućnost i prošlost u jedinstvenu formulu za dobar provod na plesnom podiju! – tvrdi jedan od osnivača Astralisa, Damir Ludvig, a njegov kolega Go Cut dodaje:
Upravo zato za središnji dio programa pripremam emocionalni, nostalgični set u kojem ću pustiti sve najbolje singlove od prvog Astralisa do danas!

Petnaest je godišnjica kruna uspjeha ovog najdugovječnijeg hrvatskog klupskog programa, a priča o njihovih prvih deset godina ovjekovječena je i u Americi trostruko nagrađenom filmu Astralis – Institucija, čija je televizijska premijera najavljena 6.travnja u sklopu ciklusa Festivalac (RTL2).

No, Astralisi ne misle samo na glazbu i film, već i na edukaciju, tako da će uz potporu Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Zagrebu, dan nakon godišnjice, organizirati predavanje na zagrebačkoj DJ Akademiji, gdje će glavnu riječ imati Lützenkirchen.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop