Skip to main content
  • 24.11.2022.

26. studenog Palma Club Tuzla predstavlja: Daki, Worda, Adnoir

U jeku klubske sezone i kao uvertiru u prednovogodišnju euforiju Palma časti sve klabere opet malo tvrđim zvukom

Piše: 


Palma klub u Tuzli je okupljalište mladih preko 25 generacija, i ove godine imaju sjajan program, a na clubbing noćima opet je nastupio veliki broj i domaćih i regionalnih umjetnika kao što su: After Affair, Calkins, Filip Fisher, Incept, Lea Dobričić, Mladen Tomić, Sole uz podršku novih nadolazećih snaga.

26. studenog klub Palma i domaćin Daki ugostit će sjajni dvojac iz Sarajeva, Wordu i Adnoir, koji iza sebe imaju sjajnu godinu, veliki broj nastupa u BiH i regiji a od čega im se posebno izdvajaju nastup na prestižnom Exitu te vlastiti projekti, Wordin osvježeni Chain Reaction (Lančana Reakcija) odnosno Legato talentirane Adnoir, koja je ove godine nominirana za Ambasador nagradu za najperspektivnije nadolazeće ime na sceni.

Worda je ljetos upravo u klubu Palma sa Maheerom i Edib.D (Club Trezor Resident) restartirao lančanu reakciju, i nakon domaćeg djela, za prosinac najavljuju i prvo regionalno ime, koje će najaviti prvo izdanje poslje pandemije na njegovom „mTechno Records“.

Novo izdanje je nosač zvuka sa 9 traka po uzoru na prethodna poglavlja, i okarakterizirat će jednu novu eru, kodnog naziva „Chapter III“, (ekskluzivno) . Na kompilaciji će se naći imena kao što su DJ Ogi, Muhi, RanchaTek, Miloš Vujović, The Minimal Project, J.Blofeld, Denis Dražić, M.Schuman, John Weiss, Worda, Okeli.


Adnoir je na Legato projektu već ugostila  DJ Ogi, Leu Dobričić, Miloš Drvenica, Vladimir Ačić, Volster. Domaćin Daki je također u odličnom zamahu i već je skupio nastupe sa mnogo regionalnih imena i najbolja je moguća uvertira u ovu paklenu noć. Worda na nastup u Tuzli stiže nakon odlične lančane reakcije vikend prije, dok Adnoir stiže noć poslije nastupa u sarajevskom Trezoru. Subotnji #techno nightout u Domu Mladih (klubu Palmi) od 21:00 otvara domaćin Daki, a zatim sljede Worda i Adnoir.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk