Skip to main content
  • 31.10.2017.

4 godine PDV Recordsa uz brojna događanja

Nezavisna etiketa PDV ove će godine proslaviti četiri godine postojanja.

Piše: 


Digitalno izdanje albuma …ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome… grupe Fakofbolan izašlo je 01.11.2013. Tim datumom službeno počinje rad PDV-a (Prekomjerna doza vinila/Puna digitalna vreća). Pripremili su razna događanja vezanih uz etiketu i njene izvođače koji će se odvijati krajem listopada, te kroz mjesec studeni.

31.10. ABOP @ Vintage Industrial Bar

Audiovizualni kolektiv ABOP ukazat će se zagrebačkoj publici, a nakon ovog nastupa bend se sprema na prvu europsku turneju.

–> FB EVENT

 
03.11. Waitapu – promocija albuma Hortus @ AKC Attack

Klupsku sezonu AKC Attacka otvaraju čakovečki psihodelični dubberi Waitapu koji će tom prilikom promovirati novi album Hortus .

–> FB EVENT

 
04.11. EducationTV x PDV in store session @ PDV, Pločnik

Prvi in store session EducationTV-a povodom 4. obljetnice postojanja PDV etikete održat će se u samom dućanu, a moći će se pratiti i uživo putem interneta.

–> FB EVENT

 
04.11. ESC Life / Remedy – promocija split izdanja @ Pločnik

Zagrebački ESC Life i austrijski Remedy u subotu, 4. studenog u Pločniku, koncertno promoviraju nedavno izašlo zajedničko izdanje! Cjelovečeranja punk rock / garage / indie zabava je na pomolu!

–> FB EVENT
 

16.11. Kozmodrum – promocija albuma Gravity @ KSET

Galaktički Kozmodrum se 16.11. vraća u KSET povodom promocije novog albuma pod nazivom Gravity.

–> FB EVENT

18.11. DeepEnd! Chapter 1 – vinyl release party @ Pločnik

Slovenski dubstep kolektiv DeepEnd! ovog je ljeta u suradnji s etiketom PDV, izbacio 12" vinilnu kompilaciju nazvanu Chapter 1. Tim povodom se družimo na partyu, 18.11., subota, u Pločniku.

–> FB EVENT

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2