Baner

4 godine PDV Recordsa uz brojna događanja

Utorak, 31 Listopad 2017

Nezavisna etiketa PDV ove će godine proslaviti četiri godine postojanja.


Digitalno izdanje albuma ...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome... grupe Fakofbolan izašlo je 01.11.2013. Tim datumom službeno počinje rad PDV-a (Prekomjerna doza vinila/Puna digitalna vreća). Pripremili su razna događanja vezanih uz etiketu i njene izvođače koji će se odvijati krajem listopada, te kroz mjesec studeni.

31.10. ABOP @ Vintage Industrial Bar

Audiovizualni kolektiv ABOP ukazat će se zagrebačkoj publici, a nakon ovog nastupa bend se sprema na prvu europsku turneju.

--> FB EVENT

 
03.11. Waitapu - promocija albuma Hortus @ AKC Attack

Klupsku sezonu AKC Attacka otvaraju čakovečki psihodelični dubberi Waitapu koji će tom prilikom promovirati novi album Hortus .

--> FB EVENT

 
04.11. EducationTV x PDV in store session @ PDV, Pločnik

Prvi in store session EducationTV-a povodom 4. obljetnice postojanja PDV etikete održat će se u samom dućanu, a moći će se pratiti i uživo putem interneta.

--> FB EVENT

 
04.11. ESC Life / Remedy - promocija split izdanja @ Pločnik

Zagrebački ESC Life i austrijski Remedy u subotu, 4. studenog u Pločniku, koncertno promoviraju nedavno izašlo zajedničko izdanje! Cjelovečeranja punk rock / garage / indie zabava je na pomolu!

--> FB EVENT
 

16.11. Kozmodrum - promocija albuma Gravity @ KSET

Galaktički Kozmodrum se 16.11. vraća u KSET povodom promocije novog albuma pod nazivom Gravity.

--> FB EVENT


18.11. DeepEnd! Chapter 1 - vinyl release party @ Pločnik

Slovenski dubstep kolektiv DeepEnd! ovog je ljeta u suradnji s etiketom PDV, izbacio 12" vinilnu kompilaciju nazvanu Chapter 1. Tim povodom se družimo na partyu, 18.11., subota, u Pločniku.

--> FB EVENT

4 godine PDV Recordsa uz brojna događanja