Skip to main content
  • 2.11.2018.

5 godina od knjige Postanka aka Crkva B-day

Svaka iskra i pokret koji drži do sebe, i do altruistične inklinacije ostavljanja zajednice boljom no što ju je zatekao, ima ujedno i misiju koja roka ravno u srčanu čakru i orijentira sve kompase prema istom ciljnom mjestu.

Piše: 


Kompasi ne pokazuju nužno uvijek na sjever već prema jačem magnetnom polju pa je jednako lako da se ovoga vikenda igla okreće nešto južnije od metropole spram riječke Crkve.

"Pax.Amor.Unitas.Respectus" stoji kao maksima maksimalne plesnosti i kostur koji drži kongregaciju okupljeno oko crkvenog pulta jednom melasom. Mir je ono što treba da misliš i budeš bez prisile, kada su sve tvoje misli, riječi i djela usklađeni. Ljubav je ona koja se rađa kada prihvaćaš cijeloga nekog sa svim manama i vrlinama, jednako krhkog kao i jakog. Jedinstvo je nužno jer nitko nije otok sam za sebe i ako imalo misliš jasno ti je da ne možeš sve sam. A ni jedna od prethodne tri nije moguća bez poštovanja spram sebe, drugih i nadređene vam ideje.

Pa pod ovim krovom u subotu 3. studenoga Crkva zvoni na poziv mise od 23.30 do 6.30 ujutro jer propovijed će biti duga u naklon pet godina postojanja. Rođendani ne slave rođenje, već to da si preživio i sve stvari, ljude i događaje koje si susreo i prošao ili zavolio na putu. I tako za lemozinu od 40 kuna kroz noć bez tamjana, ali s dosta ritma, vode te Ana Antonova i jedan leđa o leđa oslonjeni set Igorritze i Life4Funka.

FB EVENT

Pa pleši, slavi, čestitaj i podupri. Amen, tako neka bude! Et'ga!
 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2