Skip to main content
  • 4.12.2019.

9 veličanstvenih partya s kojima Boogaloo završava godinu

Posljednji mjesec u godini donosi obilje dobre i raznovrsne elektronike u klubu Boogaloo Zagreb.

Piše: 

Donosimo kraći kronološki party vodič kroz vikende pred nama čime zagrebačka uzdanica zatvara godinu, pa evo što je ekipa Future Scopea i ostalih promotora pripremila u ultimativnom ovogodišnjem mjesecu.

Petak, 06.12. Tech-house poslastica
Wiggle Night w. Evil Eddie Richards & Nathan Coles

Iz renomirane londonske izdavačke kuće Wiggle stižu dva od tri osnivača Evil Eddie Richards i Nathan Coles koji će predstaviti old school tech-house vizije. Warm up je DJ Sin.

Subota, 07.12. Tech Room
Tech Room w/ Mate Čeko

E-Base i rezidenti u goste pozivaju suosnivača Sindikata, Miniwala i Rave bala u dvorcu Lukavec.

Subota, 14.12. eksplozivni techno Matadora u live verziji
Future Scope w/ Matador

U svojim setovima preferira zvuk inspiriran kultnim muzičkim izdanjima raznovrsnih žanrova te doživljava elektroničku glazbu na sebi svojstven način i predstavlja je publici u eksplozivnim nastupima, što mu je omogućilo ključne bookinge u vrhunskim klubovima i festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Sonus Hrvatska, Ultra i Output, DC-10, Space Ibiza, Stereo Montreal.

Petak, 20.12. Techno bez kompromisa u domaćim bojama
Form live & Zoky

Provjerenu domaću techno igranku predstavljaju live dvojac F.O.R.M. i Zoky koji se proslavio kao tvorac Rave`n`Roll programa.

Subota, 21.12. Prodaja i zamjena raznovsnih zanimljivih stvari tj. predmeta
Novogodišnji Ful Kul Buvljak

Svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže  na Ful Kul Buvljaku u Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak će se održati u velikoj i maloj dvorani Boogaloo Cluba sa početkom u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Subota, 21.12. Disco groznica 70-tih
Zagreb DISCO Festival / ABBA vs DEPECHE MODE Tribute & 8 TOP DJs

Ovogodišnji veseli, plesni i svjetlucavi Zagreb Disco Festival s ponosom predstavlja nov i uzbudljiv koncept u obliku sučeljavanja dva velika fluidna glazbena vala koja su dominirala diskotekama osamdesetih. Kroz specijalne LIVE nastupe ABBA i Depeche Mode, najboljih regionalnih tribute bandova plesat cemo na bezvremenske hitove ove dvije legendarne grupe. Program će dodatno oplemeniti čak 8 DJ-a iz toga doba – Čičak, Borivoj Vincetić, Xed, Krnya, XXXtended koji nastupaju na glavnom "DIsco Ballroom" flooru te Alen Kosanović, Tomi Phantasma /Special Video Show/ i Zoran Pezo aka DJ Zope koji nastupaju na drugom "80s Ballroom" flooru.

Petak, 27.12. Techno čarobnjak
Petar Dundov u posljednjem petku ove godine priprema četverosatni set.

Subota, 28.12. Četiri mušketira zatvaraju godinu
Leon B, Andrej Bega, Nitevision, Gogy H

Kao što samo ime govori za pultom četiri mušketira domaće elektronike koji će godinu privesti kraju

Utorak, 31.12. Doček Nove godine na 3 floora
NYE 2020

Nakon bogate i uspješne godine Future Scope team sa velikim ponosom najavljuje šestu u nizu novogodišnju proslavu koja će se specijalno ovom prilikom odvijati na tri floora u klubu Boogaloo. U veliku dvoranu vraća nam se škotski predstavnik techna – Harvey McKay, koji zbog vremenskih neprilika na našu veliku žalost nije bio u mogućnosti sa nama dočekati novogodišnji tulum 2017.. Specijalno ovom prilikom nakon poroda za dj pult nam se vraća velika miljenica zagrebačke publike, karizmatična, talentirana i atraktivna Lea Dobričić.

U maloj dvorani za kvalitetan zvuk zadužen je provjereni i renomirani francuski producent i dj – Matt Sassari, koji uz ostatak ekipe garantira vruću atmosferu. Službeni after party odvijat će se do podnevnih sati u klubu Opera, gdje će svi kojima novogodišnji doček u klubu Boogaloo nije dovoljan moći uživati u zvuku naših dragih gostiju.

Srijeda, 01.01. Novogodišnji after u Operi od 06h do 14h
NYE 2020 After Party

Za pultom su Matt Sassari, PEZNT, E-Base, Frx, Senno

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2