Baner
abop2

ABOP u Mediki

Četvrtak, 14 Studeni 2013

Zagrebački bend ABOP ili ako proširimo skraćenicu „After je bolji  od partija“ u punom sastavu od kada je oformljen opravdava svoje ime zanimljivim live nastupima bez prevelike medijske pompe kako to uostalom i priliči undergroundu.


O ABOP-u smo već dovoljno puta pisali, s njima smo svojedobno i porazgovarali, pa sad već možemo prisnije još jednom ponoviti da ABOP glavom i bradom te svojim instrumentima čine Erol na basu, bubnjari John i Levi, Božanski na sampleovima, synthu i gitari, Churend je također na synthu, Darac za miks pultom, a često im se na nastupima pridruži i Klif, zadužen za vizualni identitet benda.Nema vokala i nema puno priče, nije ni potrebna, elektronska glazba koju momci izvode uživo, s dva bubnjara u prvom planu suprostavljena jedan drugom koji predvode ritam dok energija kulminira u plesni trans i ostavlja za sobom zadovoljnu publiku iz pjesme u pjesmu. Ukoliko ih dosad niste imali priliku čuti (jer oni koji jesu i tako se uvijek se vraćaju), ovog četvrtka ponovno imate tu mogućnost. ABOP nastupa od 23h u klubu Medika u Zagrebu kao idealna uvertira za predstojeći vikend.
 
Da priča bude još bolja ABOP je posljednjih šest mjeseci kreativno angažiran i uskoro izdaju EP s četiri nove pjesme od kojih će dvije premijerno izvesti na ovom zagrebačkom koncertu.


 
Ukoliko ste u blizini i želite provesti organizirano-spontani četvrtak savjetujemo prvo posjet multimedijskoj tribini i izložbi “party flyera” u MSU-u, a zatim rejv u Mediki na ABOP-u. Stignete čak dovoljno i odspavati ako radite u petak. Za sve koji ne mogu do Zagreba, ABOP do kraja godine koliko saznajemo namjerava posjetiti Ljubljanu, Labin, Split i Šibenik. 
 
Često smo puta proživjeli moto benda koji kaže „Where Party Ends – After Begins“ i zato s razlogom vidimo se na koncertu!

levi

ABOP u Mediki