Skip to main content
  • abop2
  • 14.11.2013.

ABOP u Mediki

Zagrebački bend ABOP ili ako proširimo skraćenicu „After je bolji  od partija“ u punom sastavu od kada je oformljen opravdava svoje ime zanimljivim live nastupima bez prevelike medijske pompe kako to uostalom i priliči undergroundu.

Naslovna foto

abop2

O ABOP-u smo već dovoljno puta pisali, s njima smo svojedobno i porazgovarali, pa sad već možemo prisnije još jednom ponoviti da ABOP glavom i bradom te svojim instrumentima čine Erol na basu, bubnjari John i Levi, Božanski na sampleovima, synthu i gitari, Churend je također na synthu, Darac za miks pultom, a često im se na nastupima pridruži i Klif, zadužen za vizualni identitet benda.

Nema vokala i nema puno priče, nije ni potrebna, elektronska glazba koju momci izvode uživo, s dva bubnjara u prvom planu suprostavljena jedan drugom koji predvode ritam dok energija kulminira u plesni trans i ostavlja za sobom zadovoljnu publiku iz pjesme u pjesmu. Ukoliko ih dosad niste imali priliku čuti (jer oni koji jesu i tako se uvijek se vraćaju), ovog četvrtka ponovno imate tu mogućnost. ABOP nastupa od 23h u klubu Medika u Zagrebu kao idealna uvertira za predstojeći vikend.
 

Da priča bude još bolja ABOP je posljednjih šest mjeseci kreativno angažiran i uskoro izdaju EP s četiri nove pjesme od kojih će dvije premijerno izvesti na ovom zagrebačkom koncertu.

{youtube}rESPlsJljj8{/youtube}
 

Ukoliko ste u blizini i želite provesti organizirano-spontani četvrtak savjetujemo prvo posjet multimedijskoj tribini i izložbi “party flyera” u MSU-u, a zatim rejv u Mediki na ABOP-u. Stignete čak dovoljno i odspavati ako radite u petak. Za sve koji ne mogu do Zagreba, ABOP do kraja godine koliko saznajemo namjerava posjetiti Ljubljanu, Labin, Split i Šibenik. 
 
Često smo puta proživjeli moto benda koji kaže „Where Party Ends – After Begins“ i zato s razlogom vidimo se na koncertu!

levi


{jcal_latest eventid=4870}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk