Skip to main content
  • acilectro

Acilectro otvara ljetnu sezonu splitske O’Hare

Acilectro u klubu O'Hara predstavlja najveći festival na Jadranu i ujedno otvara ljetnu sezonu kluba O´Hare uz dvadeset najrelevantnijih predstavnika splitske elektonske scene.

Piše: 

Naslovna foto

Acilectro

Drugi po redu Hideout Festival koji će od 29.06 do 01.07. na najpopularnijoj ljetnoj party destinaciji u Hrvatskoj, na plaži Zrće, u najvećem broju predstaviti najkvalitetnije i najtraženije izvođače svjetske elektronske scene sudeći po programu i broju posjetitelja bit će središnji glazbeni događaj ovog ljeta.

Jedan od partnera Hideout festivala je splitska družina pod imenom Acilectro koju čine Lushi, Pille, Feta i Basic, koji će odigrati ulogu izvođača i predstavnika domaćeg elektronskog zvuka na ovom britanskom festivalu.

Acilectro je još jedna glazbena priča iz Hrvatske koja je svoju afirmaciju pronašla na svijetskom tržištu. Izdavačka kuća sa prepoznatljivim i jedinstvenim zvukom čija izdanja se redovito nalaze na play listama najtraženijih svijetskih izvođača kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Jamie Jones, Claude Von Stroke ili Maceo Plex neki od kojih su i headlineri ovogodišnjeg Hideout-a.

{youtube}Tzlw6_9NVak{/youtube}

Kako bi skratili iščekivanje do najvećeg glazbenog festivala na Jadranu 2. lipnja u splitskom će se klubu O'Hara odgirati Hideout launch party na dva 2 floora sa 20 izvođača uključujući i Acilectro ekipu pa će posjetitelji imati priliku osjetiti dašak onoga što ih čeka na Zrću ovog ljeta.

Tako će na MAIN FLOORU nastupiti (hosted by Acilectro):
Pille,Lushi,Feta,Basic,Mariano Mateljan,Malik,Miro,Malesh

BASS/HOUSE/DUBSTEP FLOOR (hosted by Loopjunkies):
Inkclear,Basta,Dubok,Oxide,Kid VA,Duda Dudes,Data,Daff,dBart,Duje Lalin,Hervie

{soundcloud}https://soundcloud.com/acilectro/pille-lushi-green-tea-acilectro-008-promo{/soundcloud}

Uvodnim partijem za Hideout festival popularni splitski klub O'Hara otvara svoju bogatu ljetnu sezonu koja će ponuditi raznoliku paletu događaja za sve glazbene ukuse i ljubitelje dobre zabave. Očekuju vas open air koncerti, trash večeri, tematski partiji, DJ programi ne samo vikendom nego cijeli tjedan. Jedno nezaboravno ljeto je pred nama, a počinje već ove subote. Cijena ulaznice za Hideout launch party je 20kn.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web