Adam Freeland

Adam Freeland nastupa u Koprivnici

Subota, 03 Ožujak 2012

Partyloop će ove godine napuniti deset godina te su organizatori povodom ove velike obljetnice pripremili pravu poslasticu, a nastupit će još i neka poznata imena domaće scene, koja za sada ostaju iznenađenje.

26. svibnja centar zbivanja će biti dvorana Srednje škole u Koprivnici, a za sada nastupaju Adam Freeland i Dubioza Kolektiv. Marijuana, Blam, blam, Kokuz, Move ya samo su neki od hitova megapopularnog benda iz BiH koji će do maksimuma podizati atmosferu, a nastavak spektakla predvodit će glazbena zvijezda Adam Freeland, koji je 2009. bio nominiran za prestižnu nagradu Grammy. Uz energične kombinacije breakbeata, rocka i electra publiku će do ranih jutarnjih sati držati na nogama.Uz Dubiozu i Freelanda koji su već očarali publiku svih značajnih klubova i festivala na svijetu te ostale izvođače, Partyloop će zaokružiti desetogodišnji niz koncerata, partya i glazbenih manifestacija.

“Ovogodišnja jubilarna desetka biti će vrhunac naše produkcije i sigurno nezaboravna svim glazbeno vizualnim sladokuscima. Pripremamo zaista veliki spektakl i pozivamo ekipu iz svih krajeva lijepe naše i drugih država na ludi provod uz nesvakidašnju, ali odličnu glazbenu i vizualnu kombinaciju”–  rekao je Mario Kos, voditelj i organizator projekta.

EarlyBird ulaznice kreću u prodaju sredinom mjeseca.

Adam Freeland nastupa u Koprivnici