Skip to main content
  • adam freeland
  • 3.03.2012.

Adam Freeland nastupa u Koprivnici

Partyloop će ove godine napuniti deset godina te su organizatori povodom ove velike obljetnice pripremili pravu poslasticu, a nastupit će još i neka poznata imena domaće scene, koja za sada ostaju iznenađenje.

Naslovna foto

Adam Freeland

26. svibnja centar zbivanja će biti dvorana Srednje škole u Koprivnici, a za sada nastupaju Adam Freeland i Dubioza Kolektiv. Marijuana, Blam, blam, Kokuz, Move ya samo su neki od hitova megapopularnog benda iz BiH koji će do maksimuma podizati atmosferu, a nastavak spektakla predvodit će glazbena zvijezda Adam Freeland, koji je 2009. bio nominiran za prestižnu nagradu Grammy. Uz energične kombinacije breakbeata, rocka i electra publiku će do ranih jutarnjih sati držati na nogama.

{youtube}AZkT2Rn9zCg{/youtube}

Uz Dubiozu i Freelanda koji su već očarali publiku svih značajnih klubova i festivala na svijetu te ostale izvođače, Partyloop će zaokružiti desetogodišnji niz koncerata, partya i glazbenih manifestacija.

“Ovogodišnja jubilarna desetka biti će vrhunac naše produkcije i sigurno nezaboravna svim glazbeno vizualnim sladokuscima. Pripremamo zaista veliki spektakl i pozivamo ekipu iz svih krajeva lijepe naše i drugih država na ludi provod uz nesvakidašnju, ali odličnu glazbenu i vizualnu kombinaciju”–  rekao je Mario Kos, voditelj i organizator projekta.

EarlyBird ulaznice kreću u prodaju sredinom mjeseca.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop