Skip to main content
  • CFSN
  • 3.03.2012.

CFSN spremaju veliki tulum za 10 godina postojanja

Confusion ekipa ove godine slavi deset godina svog audio-vizualnog djelovanja na sceni turnejom  po regiji u čak 17 klubova.

Piše: 

Naslovna foto

CFSN

Turneja i slavlje počelo je jučer u splitskom klubu Minus3, a službena zagrebačka proslava najavljena je za 24. ožujka u Pogonu Jedinstvo  i Močvari.  U Pogonu Jedinstvo Confusionovci će upogoniti Illectric Funk, njihov glavni drum'n'bass/breakbeat izdanak koji  će za njihov jubilarni rođendan ugostiti The Bug ft. Flowdan (Ninja Tune, Hyperdub / UK), Dorian Concept (Affine, Ninja Tune / AT) i naravno CFSN DJ-e (Dubway, Feelipa, Josip Klobučar, itch, Æon).

Da bi proslava bila što veća u Močvari će se odigravati njihov popularni manji event Playground uz oldskool dnb i breaks glazbu s bivši članom CFSN ekipe Bornom, Bass Invadersima  te Funk Guru i Phillipeom.

Unutar deset godina Confusionovci su ugostili brojne svjetski priznati DJ-e i producente, poput The Buga, Modeselektora, Rustieja, Onemana, Solar Bearsa, Machinedruma, Martyna, Digital Mystikza, Loefaha, Pearson Sounda, Jackmastera, Hot Cityja, Jona Hopkinsa, Deadbeata, Addison Groovea, Dub Pistolsa, Jokera, Coldcuta, DJ Krusha, Kode9-a, Autechre, LTJ Bukema, EZ Rollerse i mnoge druge.

Gostovali su u mnogim klubovima diljem cijele regije poput Londona, Berlina, Ženeve, Bratislave, Praga, Sofiji, Graza… već tri puta su nastupili na EXIT-u, stalni su gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideout Festivalu, Elevateu u Grazu, Soundwaveu, Sziget Festivalu u Budimpešti, Shareu u Beogradu, Pomladi u Ljubljani, Harteri, Terraneu, Seasplashu, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu i da ne spominjemo ostale.

ILLECTRIC FUNK @ Pogon Jedinstvo

future bass muzik w.

The Bug ft. Flowdan(Ninja Tune, Hyperdub / UK)
Dorian Concept – live(Affine, Ninja Tune / AT)
+ CFSN DJs (Dubway, feelipa, Josip Klobučar, itch, Æon)

PLAYGROUND! @ Močvara

oldskool dnb & breaks muzik w.

Bornaa (ex CFSN)
Bass Invaders (Gekko & Juice)
+ CFSN DJs (Funk Guru & phillipe) 

Ulaznice uskoro u pretprodaji u Rockmarku (Berislavićeva 13) i Prostoru (Mesnička 5) po jeftinih 45kn! Na dan sitnih 60kn!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2