Skip to main content
  • afrojack
  • 2.07.2017.

Afrojack za veliki tjedan Revelina!

Neki tjedni su sasvim obični, dok su neki zvijeri golemih potencijala. Baš jedan ovakav potonji čeka te u dubrovačkoj tvrđi zvuka Revelinu gdje 4., 5.,7. i 8. srpnja nadolaze s fenomenalnim postavom kreme elektronike.

Naslovna foto

Afrojack


Da ti Hugova Mordana sada kaže da odabereš jedan broj i da ćeš zasigurno pogriješiti, jedino sigurno ovdje je da je Mordana pogriješila. Pa utorak 4. srpnja u Revelinu starta u 23 uz apsolutno golemog Afrojacka, kojem podršku pružaju domaći DANCElectricPHILIPE i Kosta Radman dok su zvuk i vizualno pod paskom PhiberOptica i Rook VJ-a.

FB EVENT: Afrojack @Culture Club Revelin

Iz zemlje klompi i tulipana dolazi još nešto sjajno, a to je Nick van de Wall, tebi poznatiji kada strobo odere svoje kao Afrojack. Prošlo je manje od dvije godine od skromnih početaka do višestrukih nagrada i platinaste naklade. Sa samo 27 i već dva Grammyja na kaminu. Golemi proboj stigao je 2011. s "Take Over Control" – instant klupski hit koji se popeo na globalne top ljestvice i nadodao dodatni legitimitet vlastitom mu Wall Recordingsu. Od tada nadalje putanja se kreće samo uzlazno i vodi ga posljedično u producentsku suradnju s Davidom Guettom s kojim nastaje golemi hit Titanium, a svoj trag ostavio je i na Pitbullovoj i Ne-Yo-voj traci "Give me Everything", Beyonceinom hitu "Run The World (Girls)", i remixom pjesme "Colide" Leone Lewis.

Afrojack kao Afrojack, kada radi stvari radi ih veliko, pa su nam ptice koje sjede na granama oko kuloara, i uglavnom znaju sve što se znati treba, prenijele da utorak Dubrovnik postaje bogatiji za 300 poznatih faca koje stižu na party među kojima će na čašicu razgovora navratiti i Deadmau5, Tommy Lee, Lewis Hamilton, Eve i Cee-Lo Green. Pa ako ništa drugo udovolji lovcu na A liste unutra i prebroji koga sve znaš.

Električno plesna rezidencija jednako električnog nam Filipa u srijedu, 5. srpnja dolazi uz zvuke Dennisa Cruza, tipa koji je studij inženjerstva odjednom pojačao novim strukturama elektronike i kroz 20-e već surađivao sa spektrom umjetnika u svemu od hip-hopa do rock bandova.

Nakon gospodina Cruza, u petak je vrijeme za pande, i to one ružičaste jer zašto biti te boje bili samo neizgovoreni slonovi u sobi argumenata. Uz dva BIllboardova broja jedan i hvala od labela poput Armade, Cr2 i Spinnin'-a u planu Pink Panda Dj-a je osvajanje radija i na mjestu je već i turneja koja će proći UK, čitavu Europu i Aziju. Podrška je kao i obično DANCElectricPHILIPE i kolege mu Kosta Radman i DJIVO.

Subota, 8.srpnja, u originalnom klupskom konceptu, premeće se u perverzno, nastrano i histerično otkrivanjem jedne tajne. Venecijanska maskerada zakrabuljenih likova prodefilirat će starim kamenjem, a misija tvoje večeri, uz užitak, biti će prepoznati svoga partnera. Party će postati mjesto slobode jer već znaš da daš li čovjeku masku on će ti pokazati svoje pravo lice.

Pa tako uz Afrojacka, 300 A listaša. Dennisa Cruza, pandi i tajnih zavrzlama dobro nam došli i uživali nam u prvom tjednu srpanjskog Revelina. Spremaju još svašta za ljeto pa se osjeti slobodnim profesionalnim uhodom biti na službenim stranicama ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk