Skip to main content
  • 9.03.2023.

After Affair otkrivaju detalje hibridnog DJ seta koji predstavljaju u Zagrebu

One Drop Music ove subote 11. ožujka dovode predvodnike novog klupskog zvuka iz Beograda, Zagreba i Sarajeva u Peti Kupe

Piše: 

Groznica subotnje večeri preuzeti će zagrebačke partijanere koji će se rasplesati uz Kristijana Molnara, Pepi Jogardea te After Affair koji stižu zagrebačkoj publici predstaviti svoj novi koncept hibridnog DJ seta.

Traženi sarajevski duo After Affair već su nastupali u Beogradu, Novom Sadu, Tuzli i Sarajevu sa svojim novim konceptom hibridnog DJ seta te su oduševili publiku koja je prepoznala njihov glazbeni iskorak.

Kako su došli do ideje za hibridne setove, Bojan iz After Affaira nam je rekao “Nakon karijere duge više od 20 godina, dođeš do trenutka da želiš nešto novo. S obzirom da je Mirza vrhunski glazbenik kao i DJ, došli smo na ideju da našu glazbu oplemenimo novim eksperimentalnim zvukovima.”

Koncept hibridnog DJ seta nešto je novo na sceni, otkrivaju nam iz elektroničkog dua te pojašnjavaju kako je to spoj DJ i live seta gdje svoju glazbu obogaćuju zvukovima synthova, efektora i drugih glazbenih uređaja.

Sa sobom u Peti Kupe tako donose 3 playera, miksetu, MOOG synth, reverb pedalu, MIDI kontroler i naravno laptop.

Vrijednost hibridnih DJ setova poručuje sarajevski duo je u tome što sve što čujete nije unaprijed pripremljeno, već kreirano u tom trenutku. Hibridni DJ set funkcionira tako što se na postojeći DJ set dodaju zvukove i efekte koji u tom trenutku savršeno uklapaju i obogaćuju glazbeni izričaj.

Za sami kraj iz sarajevskog dua After Affair poručuju partijanerima: “Zagrebačka publika može očekivati jedno unikatno glazbeno putovanje kakvo i zaslužuje.”

Ulaznice su u prodaji kroz sustav Entrio.

FB EVENT: One Drop Music presents: After Affair, Kristijan Molnar i Pepi Jogarde

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2