Skip to main content
  • 1.05.2018.

Ambasadori nastupaju u sklopu Projekta Ilica Q’ART

Uz partnerstvo sa stručnom službom ZAMP Hrvatskog društva skladatelja, ovogodišnje izdanje Projekta Ilica: Q'ART predstavit će spoj dva na oko nespojiva glazbena pravca: klasiku i elektroniku.

Piše: 


Riječ je o posebnim izvedbama kojima će mladi predstavnici ovih žanrova izaći u zajednicu i javni prostor te predstaviti svoje glazbeno umijeće i autorski rad. Klasiku će zastupati nadareni solisti, nagrađeni na natjecanju "Papandopulo" koje okuplja glazbene umjetnike do 35 godina starosti. Zahvalnošću Župe Sv. Blaža, posjetitelji će u djelima klasičnih skladatelja uživati u jedinstvenom ambijentu kapelice Sv. Roka u sklopu Rokovog perivoja.

Elektroničkim beatovima i zaraznim grooveom, posjetitelje Q'ART-a na Britanskom trgu rasplesat će pak ambasadori elektroničke glazbe  okupljeni oko nagrade "Ambasador" koja se dodjeljuje uz potporu HDS ZAMP-a. Zajednički nazivnik svih glazbenih aktera nadolazećeg Q'ART-a je poletna kreativnost koja ne poznaje žanrovske ni stilske granice.

Projekt Ilica: Q'ART održava se od 18. do 25. svibnja u Zagrebu. Ambasadore predstavljaju dobitnici priznanja iz prve i druge generacije Ana Antonova, Toxic, Xed, Yakka, Tom Bug i Fabian Mateša. Program po danima i satnicu otkrivamo uskoro! Pogledajte prilog o projektu snimljen prošle godine…
{youtube}LIYzwFhPkC0{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop