Skip to main content
  • 8.08.2021.

Američka house diva Honey Dijon nastupa na terasi dubrovačkog Revelina

Jedan od vodećih hrvatskih organizatora partya BSH Events, na veliko veselje hrvatske publike, predstavlja nastup američke house dive Honey Dijon na terasi dubrovačke tvrđave Revelin u srijedu, 11. kolovoza od 18 sati.

Piše: 

Ovaj jedinstveni glazbeni spektakl s kojeg pogled puca na dubrovačke zidine i luku održava se uz poštivanje svih epidemioloških preporuka. Honey Dijon popularna je američka glazbeno – scenska umjetnica.

Rođena je i odrasla u Chicagu u obitelji koja živi i bavi se glazbom stoga ne čudi kako je njen životni odabir upravo umjetničko stvaranje. Uspješno koketira sa mnoštvom glazbenih žanrova iako je njena baza svijet elektroničke glazbene scene. Poznata po suptilnim vještinama miksanja, njezini gotovo senzualni prijelazi između housea i techna donose toplu, hipnotičku vibraciju unutar setova.

Njena zaljubljenost u modu i istančan ukus za umjetnost idealno se nadopunjuje s njenom kreativnošću pa tako često stvara modne i glazbene čarolije. Čest je gost Panorama Bara u Berlinu, Sub Cluba u Glasgowu, Bloka u Tel Avivu, Outputa u NYC-u, Space-a na Ibizi i naravno Smart Bar-a u Chicagu. Njezin set na popularnom Boiler Roomu ima više od osam milijuna pregleda.


 
Nastup ove house dive zasigurno će razveseliti i brojne američke turiste koji se nalaze u Dubrovniku kao i brojnu hrvatsku publiku. Slike s partija na tvrđavi Revelin još će jednom obići svijet te istaknuti ovu lokaciju kao jednu od najljepših na svijetu. Uz Honey će nastupiti i domaći DJ-i Pablo Panda, Aldo Morro i Dancelectric.


 
Ulaznce za nastup Honey Dijon mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr ili preko weba www.clubrevelin.com

FB Event

Svi posjetitelji moraju imati EU Digital Covid certifikat ili negativan test..

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk