Skip to main content
  • 29.03.2007.

Andrea Doria iz Italije u Metropolisu

U petak 30. ožujka 2007. u klubu Metropolis MissSixty&Energy vam predstavljaju DJ Andrea Doria iz Ravenne u Italiji koji je 90tih odlučio napraviti DJ karijeru zadivljen house scenom. Bio je očaran kako dj-evi mixaju zvukove i kulture u isto vrijeme i kreiraju toliko veliki interes u nadolazećoj velikoj Dance sceni. 2003.

Piše: 

Andrea osniva svoj record label koji će mu pomoći u umjetničkoj kreativnosti svojih produkcija. « Ready to Rock » je rođen. Godinu kasnije njegov ogromni uspjeh BUCCI BAG-a koji je bio potpisan od strane Fatboy Slim-ova Southern Fried Recordsa maklo je Doriu nakratko iz muzičke produkcije i ponukalo da proširi svoje umjetničke interese na 3D vizualno umjetništvo. Sa svojom filozofijom « NOT ONLY DJ » stavlja nove standarde za moderne DJ , producentske i vizualne svježe ideje.

Uz njega će nastupiti DJ Badass iz Zagreba sa svojim house produkcijama i DJ Duda koji će ujedno imat i haircut performance oko 2h u klubu.  Za Video show i instalacije potrudit će se VJ Fantometta i VJ Xplode. Warm up će se održati od 23h do 01h u Pulsa i Fluida sa DJ Badassom i u Redrooma sa Doriom.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk