Skip to main content
  • 18.03.2016.

Andrologic & Friends za zadarsku subotu

Znaš kako to ide. Stalno čekaš sutra, ali sutra zapravo nikada ne stigne već si vječito zaglavljen u jednom perpetualnom danas.

 
No sreća vaša da je sutrašnji vječni danas baš subota. 19. ožujka tako ekipu s zadarskih ulica poziva pod krov mjesta na kojem duge noći počinju, Q bar. Od prve jutarnje šalice crnog zlata uz novine i žamor prerano budnih, pa sve do ponoćnih sidrišta šanka Q bar te prati kroz dan remeteći uvriježeni status homeostaze običnog i svakodnevnog.

 
Kako je svaka lijepa stvar utoliko ljepša kada je podijeliš s prijateljima tako je nastao i program Andrologic  & Friends, a ovoga puta u prijateljskom bratskom modusu zajedništva oko pulta se skupljaju Liquid, Groove Masters i Toni Kostijal.
 
Josip Milković tako je u eletroničkom poznat kao Liquid, usvajajući alias tekućeg, efemernog i nestalnog. Sve teče pa nema razloga da to ne čini i glazba. Rođen 1988. pod istim nebom pod kojim će sada zasvirati za svoje sugrađane, u potpunosti fasciniram gramofonima još u mini me izdanju, sa 16 već počinje svirati. Prisutan i iza scene u organizaciji u posljednjih 11 godina mogli ste ga loviti u rezidencijama po Forumu i Gothamu, a kasnije i u Skipperu i kao dio Fast Forward ekipe i Electronic Sound Waves tima. Nije stranac ni radio frekvencijama Elektropedie na radiju 057 gdje ga možete zateći kako se vrti u uredničko-voditeljskom stolcu.

 
Kao majstori Groovea za pultom se materijalizira i dvojac koji čine Šime Perković i Lovre Nenadić. Udruženim snagama sipaju svoju verziju elektronike posljednjih godinu dana. Lovre je imao benefit mentorstva DJ Liquida dok je Šime u elektroniku zakoračio samostalno, ali u konačnici su se senzibiliteti slili u isto ušće i u oluji elektrona se smirili na razmeđu techna i progressive ritmova. Momci su odnijeli pobjedu na Fever Up festivalu, a rado su viđeni gosti Elektropedie gdje ujedno i DJ Viti i Liqudiu pomažu držati uzde u rukama. Poželiš li se finog dobrog podcasta za pozadinu priprema za izlazak skokni na njihov Mixcloud i posudi ušnu školjku novom mjesečnom podcastu naziva Bring Back The Groove.

 
 
Gospoda već slaže posljednje pripreme stoga zatekneš li se na zadarskim pločnicima s neodoljvom potrebom za beatom koja bijesni u tetivama, znaš kamo! Nikada više nećeš biti ovako mlad kao ove subote! Pusti da ovo utone u svijest!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2