Skip to main content
  • alt

Audiorevija s Petrom Dundovom

Tuzlanski klub Palma pripremio je prave glazbene poslastice za travanj, a prva na redu je Audiorevija s Petrom Dundovom.

 
Petar Dundov svakako je sinonim za glazbenog  znalca među domaćim DJ-evima. Najpoznatiji je i najuspješniji glazbenik, ako govorimo o elektronskoj glazbi i technu, koji po svom talentu, glazbenom stažu i diskografiji spada među najplodonosnije hrvatske autore te svakako spada u sam vrh muzickih izvoznih proizvoda. Jedan je od pionira techno muzike u ovom dijelu Europe, koji je svoja prva djela izdao još davne 1993. pod pseudonimom Unreal da bi potom s bratom Šimunom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother’s Yard. Kao DJ i live performer nastupa diljem svijeta, a danas iza sebe ima 50-ak singl izdanja te tri samostalna albuma na kojima je, prema brojnim kritičarima, techno uzdignuo na viši nivo pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radom skladatelja Phillipa Glassa ili Jeana Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno muzike u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima “Escapements” ,”Ideas from the Pond” te na posljednjem “Sailing Off The Grid” objavljenom u rujnu 2013. godine na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.
{youtube}vY3jj5B_ZBk{/youtube}
 
Iz Hrvatske u Tuzlu stiže i Mmmeniga, pripadnik punk generacije iz kraja 80-ih danas svoje setove bazira na dubstepu, uglavnom prilagođenom tvrđim varijantama, ali ovom prilikom njegova selekcija bit će u kombinaciji s bass music i techno stilovima. Vrti isključivo s vinila, s naglaskom na svježa izdanja objavljena unazad koji mjesec. Osim sviranja i partijanja za koje odvaja većinu slobodnog vremena, bavi se organizacijom festivala, clubbing događanjima, izdavaštvom, booking podrškom izvođačima…
{youtube}BAcPBWgoqt8{/youtube}
 
Podršku im daje rezident DJ Audiorevije Borg, party se održava u već spomenutoj Palmi u subotu, 5. travnja, cijena ulaznica u pretprodaji  5 KM  dok je na sam dan partyja cijena 8 KM.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop