Skip to main content
  • alt
  • 3.04.2014.

Prvi album na labelu Family Grooves

Nakon više od godine dana napornog rada i skoro 40 izdanja iza njih, hrvatski je label Family Grooves svoje djelovanje odlučio podići na višu razinu i to izdavanjem prvog albuma ikad na labelu.

 
“Couch Guerilla”  djelo je  umjetnika koji se naziva Partito Jesus Comunista,  producent elektroničke glazbe iz Poreča, koji svoje uratke oplemenjuje analognim instrumentima i originalnim vokalima. “Couch Guerilla”  donosi 9 traka, a opisan je kao putovanje kroz originalne zvučne pejzaže koje se proteže od electronice preko deep housea sve do  chill outa.
{youtube}c8gtWCbYngQ{/youtube}
 
Producent je PJC, vokalisti su PJC, Vector Smart i Pop Jive, a traka “Calm” je producirana u suradnji s Marcom Grabberom dok je fotografija korištena za izradu vizualnog identiteta albuma je uradak Sanje Tudor. U svrhu promocije samog albuma, label Family Grooves odlučio je  pokloniti jednu traku  poklon, radi se o hrvatskoj verziji trake “Anywhere Will Be Fine”, a sve što trebate učiniti je kliknuti ovdje. “Couch Guerilla” izlazi 5. svibnja.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk