Baner

Balansiranje u Crkvi uz Terry Francisa

Srijeda, 09 Listopad 2019

Ove subote dočekajte misu u Crkvi uz rezidenta londonskog Fabrica.

Klupska večer Balance ,12. listopada, u riječku Crkvu dolazi neponovljivi Terry Francis, a uz njega nastupaju Lemon Inc i Mark Ash.
Svijet ga je počeo primjećivati nakon punih 10 godina undergrounda kada ga je na kartu  stavio album Architecture a od tada se  cijeli svijet  upoznao sa jedinstvenim načinom miksanja dubokih dub house zvukova sa vokalima i zaraznim ritmovima koje svijet zove tech-house dok će ga sam Terry iz šale nazvati "house no". Na kraju dana, etiketiranje ovog slavnog DJ-a je bespotrebno je jer on čini ono što samo najbolji rade-briše granice između sadašnjosti i prošlosti kako bi  stvarao budućnost i uvijek to radi iz srca. Od podruma rokerskih klubova  u rodnom gradu do svjetskih pozornica, prijelomni trenutak je bila nagrada Best New DJ 1997 od Muzik magazina, jer ga je upravo ona uz spomenuti album pokrenula na meteorsko putovanje svjetskom scenom. 1994. započeo je danas legendarni klubski program Wiggle sa Nathanom Colesom koji je i dan danas uvijek rasprodana house večer za koju se govori kako i dalje drži srž partijanja koja je nastala u acid house eri, dok posječenost nakon svih ovih godina govori sama za sebe. Godine 1997. upisuje se u povjest kada postaje rezident kultnog londonskog kluba Fabric gdje i dan danas svake subote dovodi kako iskusne DJ-eve tako i svježu krv elektroničke scene.

Uz njega  ćete uz  slušati Lemon Inc, bivšeg rezidenta Ambasade Gavioli poznatog po svojim devetosatnim maratonskim setovima popraćenih velikim poznavanjem glazbe i miksanja. Na sceni je prisutan od 1994. a od tada niže uspjehe kao osnivač klupske večeri Balance, organizator Rabac Summer Festivala te projekta Starry Night gdje je imao priliku dovesti i dijeliti pult sa Richie Hawtin, John Digweed, Dubfire, Carl Cox, Danny Tenaglia, Joris Voorn, Marco Carola te mnogih drugih.Mark Ash  njegov je kolega sa također preko 20 godina iskustva na sceni te također neizostavan kotačić Balance klubske večeri. Svirao je sa mnogim zvijezdama poput  Dave Clarka, Marco Carola, Carl Cox , Danny Tenaglia i mnogi drugi. Producent koji za sebe voli reći kako je Kućni tip jer od svih žanrova elektronike ipak najviše se kreće u svim house smjerovima od 115-125 bpm-a.Vrata  Balance večeri se otvaraju u 23.30 a za cijenu ulaza pratite Facebook Event: Balance w/ Terry Francis at Crkva, Rijeka, 12.10.2019

Balansiranje u Crkvi uz Terry Francisa