Skip to main content
  • 26.10.2022.

Boogaloo priprema maratonski četverodnevni Halloween vikend

Najmračniji dan u godini rezerviran je za strašno dobru regionalnu postavu

Piše: 

Future Scope nastavlja sa jesenskom sezonom partija. Nakon velikog otvaranja uz Dax J-a i Ben Simsa te partijem uz domaću postavu, red je došao i da regionalne snage preuzmu pult zagrebačkog “hrama sreće”.

Ove subote, 29. listopada velika dvorana Boogalooa pretvara se u eksploziju techno ritmova. Ususret najstrašnijoj noći, Future Scope je okupio domaće i regionalne DJ-eve da stvore atmosferu i pripremu trake koje će partijanere proganjati i nakon partyja. DJ pult u Boogalooa će dijelit DJ Jock, Ogi, Gumja, Miloš Vujović, Mladen Tomić i Shipe.

Poznat je i raspored izvođača. Samu večer otvaraju DJ Jock i Shipe u već klasičnom B2B setu od 22h do 00:30h. Iza njih stiže Mladen Tomić koji će vrtjeti do 02h. Miloš Vujović preuzima kormilo do 03:30h. Sljedećih sat i pol su prepušteni u ruke Ogija koji partijanere drži budnima do 05h. Finiš večeri pripada Gumjau koji zatvara Future Scopeov Halloween Party u 07h.

Boogaloo Halloween vikend program

28.10. E-Base, Matya, Sin
29.10. Future Scope Halloween

31.10. Obsession Rave Halloween
01.11. #afterica w. Neroa b2b Shipe, Pablo Panda

Pripremite svoje najstrašnije maske i prepustite se strašnim techno ritmovima pozivaju organizatori. Na našem Instagram profilu aktivna je nagradna igra za dvije karte.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2