Skip to main content

Braunbeck uz Andreu Ljekaja večeras na malom flooru Aquariusa

Zagreb je od prošlog mjeseca bogatiji za još jedan klupski program elektroničke glazbe.

Piše: 


Tanzen Kollektiv, kreatori dobro nam već poznatog tanzena lansirali su “Schmeckt das tanzen”, ili jednostavno Schmeckt. Program se održava također u jarunskom Aquariusu, ali za razliku od tanzena, Schmeckt će vas raspleasti na manjem, A1 flooru kluba.

Programski i produkcijski, Schmeckt je ponešto drugačiji od tanzena. Intimnija i mračnija atmosfera legendarnog A1, kapacitet ograničen na samo 150 posjetitelja, snažan analogni zvuk iz deckova 2 DJa koji se izmjenjuju u slobodnom programu i rasporedu do jutra.

Za Schmeckt premijeru prošlog mjeseca, rezident tanzena Mozer pozvao je u goste meksičkog genijalca Theusa Maga. U drugom izadnju, večeras od 23:00 Andrea Ljekaj poziva u goste dobro nam već poznatog Braunbecka s berlinske Watergate etikete. Nekoliko čvrstih činjenica zašto večeras ne smijete propustiti drugo izdanje Schmeckta:

·         Braunbeck je otvorio prvi tanzen ikad, prije godinu dana uz bok Tiefschwarzu. Mnogi još pamte njegov set kao apsolutni highlight večeri.

·         Braunbeck je, uz redovna izdanja posljednje dvije godine na vlastitom Sol Eterno  labelu, prošli mjesec izdao i vrlo uspješan EP prvijenac na Watergate Records.

·         Braunbeck je u manje od godinu dana nastupa na međunarodnoj sceni, dospio u prestižnu Circoloco obitelj gdje je ovog ljeta imao premijerni nastup

·         Njegov prvi single “Ullalet” iz 2017. redovno se nalazi na playlistama velikih imena kao što su Ame, Solomun, &ME, Rampa, Blond:ish te Adriatique

·         Braunbeck, iako iz Stuttgarta je srcem i dušom originalni Berliner i jednostavno odličan tip kojeg ne smijete propustiti.

{youtube}hI9KJIiicE4{/youtube}

Uz Braunbecka, tu je i Andrea Ljekaj kojeg ne treba puno predstavljati. Nositelj dvije Ambasador nagrade te jedno od najistaknutijih domaćih DJ i producentskih imena posljednjih godina, s međunarodnim pedigreom. Izdavao za labele Get Physical, Einmusik, Save Us i Selador. Njegov je zvuk neupitno svjetski – poznat je po kvalitetnim produkcijama, izuzetno uspješnim Above Humans, Mantra i Filo izdanjima, kao i po ostalim radovima poput remixeva za Brooklynskog velikana Brian Cida, te za najveću hrvatsku glazbenu divu Josipu Lisac. Uz to dodajmo i njegovu zaslugu te rad na recentnim EP izdanjima “Croatia Gets Physical” gdje je svojoj malenkosti pridružio imena poput Marine Karamarko i Insolate na ovim sve-hrvatskim izdanjima labela Get Physical.

{youtube}hNa5jZDOzHY{/youtube}

Plesni podij zagrebqačkog Aquariusa otvara se u 23:00 sata, uz cijenu upada od 80kn. Do 23:00 karte možete nabaviti u pretpodaji po nižim cijenama na entrio.hr, a vlasnike Mastercard i Maestro kartica brojne pogodnosti čekaju i na šanku kluba Aquarius.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop