Skip to main content
  • 26.04.2023.

BSH dovodi Hot Since 82 u Zagreb

Popularni hrvatski party brend nastavlja sa jubilarnom desetom sezonom

Piše: 


Nakon nedavnog velikog gostovanja Honey Dijon u Zagrebu, BSH Events već sprema sljedeći plesnjak. 26. svibnja dovode Hot Since 82 po prvi put u Zagreb koji će rasplesati partijanere na centralnom terenu TC Maksimir uz zalazak sunca.

Uz englesku ikonu elektroničke glazbe nastupljaju jake lokalne i regionalne snageMene, Pablo Panda B2B Yakka, Aldo Morro te Bruns Lay B2B Recep.

Daley Padley poznatiji kao Hot Since 82 je engleski DJ s adresom u Leedsu. U ranoj dobio upoznao se s elektroničkom glazbom, a od 17 godine uhvatio se edukacije da postane DJ. Svoje ime u svijetu elektroničke glazbe je gradio kroz svoj rodni grad, a od 2010. nastupa pod imenom Hot Since 82.

U nešto više od desetljeće karijere, postao je engleska elektronička ikona, poznata po svojim setovima koji plijene pažnju publike uz pomoć dinamičnih glazbenih selekcija i vrhunskom tehnikom miksanja. Svoje ime je dodatno etablirao sa svojom jedinstvenom produkcijom, a hit singlovi puput “Buggin” i “Restless” su ga postavile na sami vrh scene.

Iz Beograda u Zagreb stiže Mene koji je poznat po svom distinktivnom zvuku u kojem spaja elemente hip-hopa s mračnim, raw house zvukovima te izletima u techno. Čovjek iza BSH Eventsa i organizator brojnih partyja diljem Hrvatske Pablo Panda će odraditi B2B set s nagrađivanim hrvatskim DJ-om i producentom Yakkom.

Za još jednu B2B kombinaciju su zaduženi mladi hrvatski DJ-evi Bruns Lay, koji je svoju DJ karijeru započeo svirajući hip-hop, pop i latino ritmove prije nego što je našao svoje mjesto u house zvuku te Recep, koji je u ranoj fazi života naučio je beatmatchati što ga je usmjerilo u daljnjem životnom putu prema glazbi. Postavu za nadolazeći BSH plesnjak zaključuje već sad veteran hrvatske scene, Aldo Morro koji se profilirao u house žanr slušajući pop i dance 80-ih, r’n’b i hip-hop 90-ih

Ranoptičje ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: BSH invites Hot Since 82 at TC Maksimir

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk