Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

BSH Medvedgrad Fortress powered by Heineken

Četvrtak, 15 Lipanj 2017

Od sumraka do zore pa iznova, od Save do Sljemena pa nazad, već osam stoljeća nad Zagrebom bdije kamenje medvedgradske tvrđave. Sumnjamo da su vrijedne ruke koje su slagale zidine 1254. ikada mogle naslutiti sve priče, legende, tajne i peripetije koje će se ispreplesti na južnoj padini Medvednice.


Intrige i drame, nikada napadnuta utvrda uvijek spremna na borbu, legende o skrivenom blagu Barbare iz Celja aka Crne Kraljice, potresi, godine raspadanja i konzervacije i niti priče koje su postale utkane u samo srce onoga što znači biti Zagrepčanin ili Zagrepčanka, vračaju se u novom poglavlju 21. stoljeća, 3. puta za redom, pogonjene na nešto sasvim drugo  - glazbu, ljude, ljubav i Heineken.Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima.  Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje ne samo u Split na Ultra Europe glazbeni festival, već u narednih mjesec dana i u ostale dijelove lijepe naše – Zagreb i Rijeku.
 
Prvi na redu je BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken koji će se održati već ove subote, 17.06. u Zagrebu na jedinstvenoj lokaciji koja je ujedno i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola. Party počinje već u 15 sati, a trajati će sve do jutra te garantira spektakularan pogled na Zagreb uz fantastičan zalazak i izlazak sunca.  Tijekom 14 sati programa na 2 različita stage-a, nastupiti će 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe. Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta Radman, VANILLAZ, XO te RNDR, samo su neki od njih.Po karte, koje uz glazbu sreću i Heineken, uključuju prijevoz do i s Medvedgrada, možeš navratiti na digitalnu lokaciju Entria ovdje ili pak fizička prodajna mjesta:
Aquarius CD shop - Branimir centar, Kneza Branimira 29, Zagreb
Aquarius CD shop - Varšavska 13, Zagreb
Croatia records - Bogovićeva ulica 5, Zagreb
Record Store - Tkalčićeva 34, Zagreb
Rockmark - Berislavićeva 13, Zagreb
Tvornica Kulture - Šubićeva 2, Zagreb
 
BSH events x Zagreb Sunset Sessions želi dobrodošlicu za nove priče na starim povijestima!