Skip to main content

Capriati ponovno obara rekorde maratonskih setova: Tajna je u veganskoj prehrani

Svi znamo da se partiji mogu itekako odužiti, a atmosfera često ne ponese samo plesače, nego i same DJ-e 

Piše: 


Neki setovi obaraju rekorde, a baš nedavno na tron najdužih setova zasjeo je Joseph Capriati. Na rumunjskom festivalu Sunwaves, poznatom upravo po ovakvim maratonima, Capriati je neprekidno svirao čak 27 sati i 40 minuta. Rekord je do sada držao Dubfire, koji je na prošlom izdanju za pultom bio 26 sati i 30 minuta.


 
Sunwaves mi je promijenio život. Riječi ne mogu opisati ovu zahvalnost. Ovo je bilo čisto glazbeno putovanje, magični san,napisao je Capriati na svojem Twitteru nakon kraja jednodnevne avanture. Ovom Talijanu to nije bio prvi takav izlet, čak dapače, prethodni mu je rekord bio 25 sati u Heart klubu u Miamiju.

Nakon tog kultnog nastupa, Capriati je za svjetsko izdanje Mixmaga ispričao kako uspijeva izdržati  takve prilično zahtjevne nastupe. „Puno mi je pomoglo što jedem vrlo zdravo. Kroz vegansku prehranu, tijelo mi se osjeća svježe. Kad sam se osjećao umorno, morao sam sjesti pa mi je netko donio stolicu na pet minuta svakih sat i pol. I to je pomoglo,“ rekao je, dodajući da su mu, govoreći o prehrani koju smatra ključem, puno pomogli savjeti Chrisa Liebinga, koji je vrlo upućen u zdravi život.

Još ne znamo na koliko sati, ali legendarni Capriati za pult će stati i na Lovefestu, koji se održava u Vrnjačkoj Banji u Srbiji od 1. do 3. kolovoza. Sviraju i Guy Gerber, Ben UFO, Jamie Jones, Joris Voorn, Richie Hawtin, Marco CarolaUlaznice su dostupne na stranicama Lovefesta.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop