Skip to main content
  • 23.01.2016.

Carnival Trance party u Harteri

Nakon brutalnog Heartera Ween's eventa, Flying Donkeys kolektiv priprema slijedeći event, sada već četvrto izdanje karnevalskog trance partija!

Piše: 


I ovoga puta pripremaju gostovanja koja vas zasigurno neće ni na trenutak pustiti na miru da predahnete. Uz Kalu iz Forestdelic Rec., koji će predstavljati svoj novi album Cosmic Caravan dolaze još Tyma iz Dancing Dragons psychedelic crewa i Purple Hexagon Rec.-a te domaći najkvalitetniji i raznovrsniji dj: Zmayo iz Pistolero Rec. koji će vrtiti psy breaks/tech funk i dark prog.

Uz ova tri kralja, dolaze razni prinčevi i princeze Zagreba zemlje iz dinastija kao što su Hypnodelix, CupusKactus te Tamna Tvar, te par domaćih iz Flying donkeys i Lucid Lab ekipa. Radnja će se odvijati u dvije prostorije unutar silnim topovima zagrijane Hartere. U većoj prostoriji se vrti tvrdi trance, dok u manjoj prostoriji je Karneval floor na kojem će biti psy dub, chillgressive, minimal techno, psy breaks, tech funk i dark prog.

Dolaze i dva sounda! Saso Mange sound system za veću prostoriju, Hypnodelix za manju. Dekoracije su iz Zagreba u Area 51 izdanju. Rasvjetu i VJ-ing će slagati i raditi Tetraparalelopiped. Kreće se u subotu, 06. veljače od 22h, pa do 8 ujutro pa onda u povorku po gradu! Maske na fiestu su dobrodošle, naravno. Upad je 30 kn prije ponoći, 40 poslije, a za maske je 20/30.

MAIN FLOOR:

3lowbeat (Hypnodelix, Zg)
https://soundcloud.com/3lowbeat

Ogologo (Flying Donkeys, Ri)
https://soundcloud.com/ogologo

Aquilux (Hypnodelix, Zg)
https://soundcloud.com/djaneaquilux

TymJa (Dancing Dragon/Purple Hexagon Rec., Slo)
https://soundcloud.com/tymja-dancing-dragon

Kala (Forestdelic Rec., Slo)
https://soundcloud.com/kala
https://forestdelic.bandcamp.com/

Peace Defender (Tamna Tvar, Zg)
https://soundcloud.com/peacedefender

Jack the Tripper (CupusKactus, Zg)
https://soundcloud.com/jack-the-tripper

KARNIVAL FLOOR:

Prah La Play (Lucid Lab, Ri)

Chillin' Glow (Hypnodelix, Zg)
https://soundcloud.com/chillin-glow

Tetraparalelopiped (Flying Donkeys, Ri)

Zmayo (Pistolero Rec., Zg)
https://soundcloud.com/zmayo

Stikk (Flying Donkeys, Ri)
https://soundcloud.com/stikk

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop