Skip to main content
  • 15.01.2020.

Četiri mušketira Istarske i Kvarnerske elektronike u Crkvi

Balance.fm je zaslužan za neke od najboljih partija koji su se dogodili na području Istre i Kvarnera zadnja dva desetljeća, a tvorci su i najdugovječnijeg podcasta na ovim prostorima.

Piše: 

Ove subote 18.01. za pultom Crkve predstavljaju četiri mušketira domaće elektroničke scene.

FB Event: Balance w/ Boo Dale at Crkva, Rijeka, 18.01.2020

LEMON INC

Lemon Inc je bivši rezident Ambasade Gavioli, poznat po svojim devetosatnim maratonskim setovima popraćenih velikim poznavanjem glazbe i miksanja. Na sceni je prisutan od 1994. a od tada niže uspjehe kao osnivač klupske večeri Balance, organizator Rabac Summer Festivala te projekta Starry Night gdje je imao priliku dovesti i dijeliti pult sa Richie Hawtin, John Digweed, Dubfire, Carl Cox, Danny Tenaglia, Joris Voorn, Marco Carola te mnogih drugih.

BOO DALE

Svestrani Dražen Baljak aka Boo Dale svira u Letu 3 i naramku drugih bendova; pasionirani ljubitelj glazbe te DJ. Bio je glazbeni selektor Hartere, programski koordinator Carnival Partyja. Glazba je zapravo sve što ga zanima. Promotorsko-organizatorske aktivnosti kojima se bavi proizašle su iz opsesivne potrebe za bavljenjem glazbom i manje ih voli nego glazbu samu.

"Volim rejverski život sa svime što on nosi i zaista obožavam plesati uz dobru mjuzu na flooru dobrog kluba okružen dobrim ljudima"

MARK ASH

Mark Ash je Lemonov kolega sa također preko 20 godina iskustva na sceni te također neizostavan kotačić Balance klubske večeri. Svirao je sa mnogim zvijezdama poput  Dave Clarka, Marco Carola, Carl Cox , Danny Tenaglia i mnogi drugi. Producent koji za sebe voli reći kako je "kućni tip" jer od svih žanrova elektronike ipak najviše se kreće u svim house smjerovima od 115-125 bpm-a.

KREKMAN

Krekman dolazi iz Pule, a na sceni je aktivan preko 13 godina kao DJ i producent. U početcima je bio promotor klupskih večeri u svom gradu ("The New Vawe“, "Team Addictive“ and "BalanceFM“). Njegovi setovi prožeti su različitim varijacijama house i techno glazbe. Jedan je od onih koji su imali prilike vrtiti u nezaboravnoj utvrdi Fort Bourguignon.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk