Skip to main content
  • 20.08.2019.

Četiri regionalna asa zatvaraju ljetnu sezonu Byblosa

Klupska večer New Power Vibe za kraj ljetne sezone priprema party imena United ove subote, 24. kolovoza.

Piše: 

Za pultom porečkog Byblosa stat će jedan Slovenac, Bosanac, Srbin i Hrvat u pokušaju povezivanja regije na plesnom podiju. Ulaznice u pretprodaji na www.byblos.hr su 75 kn, a ista cijena vrijedi i do ponoći, dok je poslije ulaznica 100 kn.

Tako su sa nama za ovu prigodu Damir Hoffman, Siniša Tamamović, Ilija Djoković i DJ Unique, dok će Master of Ceremony biti legenda Ambasade Gavioli – MC Alex Donati.

FB Event – New Power Vibe – United

DAMIR HOFFMAN

Damir Hoffman je osnivač Reload organizacije, koja već dugi niz godina radi partije, jedan duži period. Jedan je od vodećih techno DJ-a i producenta iz susjedne nam Slovenije. Hoffman je novogorički Marco Polo klub u sklopu Reload eventata doveo velikane kao što su Chris Liebing, Joseph Capriati, Dave Clarke, The Advent, Marco Bailey, Matador, Carlo Lio, a mogli ste ga uhvatti i na lineupovima renomiranih klubova (Pacha – Barcelona, Labyrinth – Hasselt, Boogaloo – Zagreb…) i festivala (Barrakud, Kanegra Beach, Fresh Wave…) ili pokupiti koje njegovo izdanje s MB Electronics labela Marca Baileya.

SINIŠA TAMAMOVIĆ

Banjalučki techno div svoj je trag ostavio po cijeloj zemaljskoj kugli, te su njegovi uradci izdavani na renomiranim labelovima poput Tronic, Plus 8, 1605, Second State, Elevate, Sci+Tec, Mindshake itd. Vlasnik je Night Light Recordsa. Hvata hidru deepa, techna i techa koja je krajem 90-ih pomela regiju i stvara svoj recept uvrnute kombinacije techna, tech-house i minimala.

ILIJA DJOKOVIĆ

Mladić iz Smedereva 2010. potpuno se priljubio uz elektroničku glazbu i fokusirao na izgradnju vlastite karijere DJ-a i producenta. Danas, 9 godina kasnije uz sav rad i trud koji se uvijek isplate postaje prepoznatljiva techno figura regionalne scene.  Kada u samo tri godine od prvog vlastitog izdanja postaneš član obitelji onih velikih, globalno prepoznatljivih, onda nešto ima u tebi. Ilija Djoković pronašao je techno glazbu kao izvor komunikacije i listajući internetom trenutno mu ide odlično. Možda skroman i samokritičan, ali oni koji nalete na ime Ilija Djoković svjesni su da je to ime koje zaslužuje svaku pozornost. Produkcijski gledano slušaš ga na labelima poput Phobiq i Terminal M…

DJ UNIQUE

Usred rastuće elektroničke glazbene scene DJ Unique brzo postaje prepoznat kao jedan od najboljih budućih glazbenika na hrvatskoj sceni. Podrijetlom iz Pule, njegov inovativni zvuk utjelovljuje izraz ‘’let the music speak’’, a najbolje se može opisati kao ekperimentalni, udarni i urođeno inteligentan zvuk.

DJ Unique do sada je surađivao i izdavao za izdavačke kuće kao što su 1605, KD Music, Agile Records, Alchemy (Italy), Toolroom, Hotfingers, Night Light Records, The Factoria i Alleanza Records te također izdaje svoj prvi album “Endless Escape za etiketu DNC Limited. Isto tako uspijeva privući podršku od velikana elektroničke glazbe kao što su Umek, Marcco Carola, Richie Hawtin, Dubfire, Mark Knight, Paco Osuna, Carlo Lio, Marca Baileya te mnogih drugih.


 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2