Skip to main content
  • halloween
  • 25.10.2012.

Chew the Fat Halloween

Nakon što je apsolvirano 20. izdanje večeri Chew the Fat! Croatia, ovaj put sprema se posebno izdanje povodom noći vještica.

Naslovna foto

halloween

31.10. u Tvornici uz Yesha i DMT-ja, magičnu formulu bassa otkrit će vam i DJ MMMeniga, a sve to pratit će MC Tone Tuoro i vj_polygon. Četvrtak je neradni dan, tako da ne brinite što tulum pada na srijedu jer vaš beauty sleep neće patiti zbog još jedne noći provedene uz bizarne bass frekvencije. Za ugrize vampira, vještičje magije i kletve, napade zombija i sve ostalo što vas može snaći te večeri u Tvornici CTF! ne odgovara.

{youtube}-PvFiK9R164{/youtube}

U goste dolazi jedan od najaktivnijih ljudi po pitanju promocije bass glazbe u Hrvatskoj Vedran Meniga aka DJ MMMeniga. Ovaj bubnjar sada već legendarnog i nažalost ne više aktivnog benda Radikal Dub Kolektiv, panker u srcu i duši, danas je ovisnik o nemilosrdnom bassu. Zaslužan je za održavanje 4 ljetna festivala na lokaciji Fort Punta Christo kraj Pule – Seasplash, Outlook, Dimensions i Slurp!, kao i za klupske večeri poput Dubstep Sirup i Dubstep Klub.

{soundcloud}https://soundcloud.com/meniga/nove-dimenzije-ljeta-2012{/soundcloud}
 
Tu je i domaći MC Tone Tuoro uz neizostavnu video kulisu by _polygon!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk