Skip to main content
  • 12.06.2019.

Closing party opake sezone Dobrog Housea u Mastersu

Za svoj posljednji ovosezonski događaj u Zagrebu, Dobar House dovodi vokalista Lee Wilsona kojeg je legendarni Kenny Dope prozvao “novim glasom house glazbe”

Piše: 


Lee Wilson je relativno novo ime na house sceni, ali već se etablirao izdanjima i suradnjama s ozbiljnim imenima na house sceni poput spomenutog Kenny Dopea, Hatirasa, Angelo Ferrerija, Stacy Kida, Joe T Vanellija i mnogih drugih među kojima se nalaze i zagrebački Tom Bug & Grooveline, čiju zajedničku pjesmu 'Something's Takin' Over' fanovi Dobrog Housea i hrvatskih radio valova dobro poznaju.

Traxsource ga je krajem 2018. smjestio na 17. mjesto među top 200 vokalista na svijetu, a iza sebe ima već 11 pjesama koje su ušle u top 10 na istoj platformi za house glazbu.
{youtube}GhyNJ-O6CrI{/youtube}

Uz posebnog gosta, Dobar House za posljednji ovosezonski ples u Zagrebu dovodi i „svoje omiljene DJ-eve“, zagrebačkog Pipsa i splitskog Tina Simicha koji je za Dobar House ujedno izdao i svoj prvi, vrlo uspješni deep house EP.
{youtube}ZLgTos77UAY{/youtube}

Oboje su fantastični selektori koji svojim odabirom glazbe idealno upotpunjuju značenje dobrog housea, što su obojica već dokazali svojim warmup setovima na Dobrom Houseu ali i na drugim eventima. Kao i obično, na lineupu je i pokretač Dobrog Housea Tom Bug, tako da naas čeka jedan opasan house party tik prije službenog početka ljeta!

Tulum zatvaranja tradicionalno će se održati dan prije Tijelovog, 19.6.2019 u Mastersu. Više informacija o događaju potražite na službenom Facebook eventu. Dobar House tako privodi opaku sezonu kraju ugostivši zanimljiva imena Dennis Quinn, Mene, Full Ferry, Wandervogel, Egzotika DJs, HrwoE, Deftone, Yvann.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2