Closing party opake sezone Dobrog Housea u Mastersu

Srijeda, 12 Lipanj 2019

Za svoj posljednji ovosezonski događaj u Zagrebu, Dobar House dovodi vokalista Lee Wilsona kojeg je legendarni Kenny Dope prozvao “novim glasom house glazbe”


Lee Wilson je relativno novo ime na house sceni, ali već se etablirao izdanjima i suradnjama s ozbiljnim imenima na house sceni poput spomenutog Kenny Dopea, Hatirasa, Angelo Ferrerija, Stacy Kida, Joe T Vanellija i mnogih drugih među kojima se nalaze i zagrebački Tom Bug & Grooveline, čiju zajedničku pjesmu 'Something's Takin' Over' fanovi Dobrog Housea i hrvatskih radio valova dobro poznaju.Traxsource ga je krajem 2018. smjestio na 17. mjesto među top 200 vokalista na svijetu, a iza sebe ima već 11 pjesama koje su ušle u top 10 na istoj platformi za house glazbu.


Uz posebnog gosta, Dobar House za posljednji ovosezonski ples u Zagrebu dovodi i „svoje omiljene DJ-eve“, zagrebačkog Pipsa i splitskog Tina Simicha koji je za Dobar House ujedno izdao i svoj prvi, vrlo uspješni deep house EP.


Oboje su fantastični selektori koji svojim odabirom glazbe idealno upotpunjuju značenje dobrog housea, što su obojica već dokazali svojim warmup setovima na Dobrom Houseu ali i na drugim eventima. Kao i obično, na lineupu je i pokretač Dobrog Housea Tom Bug, tako da naas čeka jedan opasan house party tik prije službenog početka ljeta!Tulum zatvaranja tradicionalno će se održati dan prije Tijelovog, 19.6.2019 u Mastersu. Više informacija o događaju potražite na službenom Facebook eventu. Dobar House tako privodi opaku sezonu kraju ugostivši zanimljiva imena Dennis Quinn, Mene, Full Ferry, Wandervogel, Egzotika DJs, HrwoE, Deftone, Yvann.

Closing party opake sezone Dobrog Housea u Mastersu